Blockchain Stories
Handelaar verandert $13.000 in $2 miljoen in één uur met behulp van memetokens
Memecoin Nieuws

Handelaar verandert $13.000 in $2 miljoen in één uur met behulp van memetokens

Soms slaagt een fortuinlijke handelaar erin om een grote winst te behalen in de wereld van cryptocurrency. Met name de buitensporige schommelingen in de waarde van memetokens kunnen zowel triomf als teleurstelling veroorzaken. Dit geldt voor degenen die erbij betrokken zijn. 

Met name de buitensporige schommelingen in de waarde van memetokens kunnen zowel triomf als teleurstelling veroorzaken voor degenen die erbij betrokken zijn. In minder dan zestig minuten wist hij een bedrag van $13.000 om te toveren tot een verbazingwekkende $2 miljoen. In minder dan zestig minuten wist hij een bedrag van $13.000 om te toveren tot een verbazingwekkende $2 miljoen.

Handelaar realiseert aanzienlijke winsten in slechts één uur met nieuwe memetoken.

Precies zoals je het hebt gelezen, deze trader boekte een rendement van maar liefst 15.700% binnen een enkel uur. Volgens gegevens van Lookonchain heeft de handelaar dit bereikt door gebruik te maken van een opkomende memecoin genaamd donotfomoew (MOEW).

Binnen slechts een tijdsbestek van 600 seconden na de lancering van MOEW op zogenaamde gedecentraliseerde uitwisselingen (DEX), verwierf de betreffende handelaar 499,9 miljoen MOEW voor 4 ethereum (ETH). Binnen een periode van minder dan zestig minuten, liquideerde hij 111,65 miljoen MOEW-tokens voor 99 ETH, wat resulteerde in een initiële winst van $328.000.

Volgens Lookonchain heeft de handelaar naar verluidt nog steeds een resterend saldo van 388,24 miljoen MOEW-tokens, met een geschatte waarde van $1,76 miljoen.  Maar dat is nog niet het einde van het verhaal. Op het moment van de rapportage door Lookonchain is de waarde van MOEW geschat op ongeveer $0,0045. Sindsdien is de waarde gestegen naar ongeveer $0,027.

Dit impliceert dat de eerder vermelde 388,24 miljoen MOEW nu niet meer gewaardeerd worden op $1,76 miljoen, maar op een indrukwekkende $10,5 miljoen.

Grappende creatie van MOEW: “Voorkom FOMO en laat je niet verleiden.”

Dit vertegenwoordigt een buitengewone winst die de handelaar in een ongekend tempo heeft weten te realiseren. De markt bevindt zich momenteel in een staat van speculatie over de mogelijke aanwezigheid van voorkennis bij deze transacties. Het is daarom altijd verstandig om uiterst voorzichtig te zijn bij het omgaan met dergelijke digitale valuta’s.

Het is daarom altijd verstandig om uiterst voorzichtig te zijn bij het omgaan met dergelijke digitale valuta’s. Op 2 april werd de ludieke munt MOEW gelanceerd door de cryptohandelsplatform Bitget en de Bitget Wallet. “Gewoon voor de grap, niet al te serieus. We zijn benieuwd wat de kracht van memes teweeg kan brengen,”, laat Bitget Wallet optekenen.

Niettemin vertoonde de waarde van MOEW een sterke stijging, wat Bitget Wallet heeft doen waarschuwen: “Wees voorzichtig en laat je niet verleiden door FOMO, koop het niet.” De algemene verwachting was dat de opwinding rond memetokens zou afnemen, maar tot op heden lijkt dat niet te gebeuren.

Recentelijk werd gemeld op Crypto Insiders over de onthulling van een nieuwe cryptomunt genaamd “poopcoin”, die onmiddellijk een waarde van miljoenen dollars kreeg, en de opmerkelijke prijsfluctuaties van een Solana memecoin, die gelinkt is aan een bekende zanger en voor veel ophef zorgde.

Een expert stelt dat deze golf van memecoin-hype zelfs de traditionele cyclus van Bitcoin doorbreekt. Niettemin is het belangrijk om voorzichtig te blijven en aandachtig te zijn voor mogelijke risico’s. Deze digitale valuta’s hebben vaak de neiging om even snel te dalen als ze gestegen zijn.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer