Blockchain Stories
Image default
Altcoin Nieuws

VeChain integreert blockchain in de handschoenen van UFC vechters

Het blockchainplatform VeChain kondigt op X aan dat zij hun technologie zullen integreren in de handschoenen van UFC vechters. Dit is een revolutionaire stap vooruit in de samenwerking met Ultimate Fighting Championship (UFC).

Twee jaar geleden werd bekend dat VeChain een 5-jarige samenwerking aanging met UFC, ter waarde van $100 miljoen. Dit was de grootste sponsordeal ooit voor UFC.

VeChain tokenized handschoenen

Real World Assets (RWA) is een populaire term in de cryptomarkt en dat is precies waar VeChain zich mee bezighoudt. VeChain is van origine een supply chain management project, waarbij het doel is om alles op de blockchain vast te leggen.

De handschoenen van de vechters bevatten een NFC-chip welke is ontwikkeld door VeChain. Deze chip registreert alle bewegingen van de UFC vechter en plaatst dit veilig op de blockchain. Alle bewegingen worden dus 100% accuraat geregistreerd en kunnen later niet meer aangepast worden.

Op die manier heb je altijd betrouwbare data op de blockchain.

De handschoenen zullen morgen voor het eerst gebruikt worden tijdens UFC 300.

De VeChain koers reageert niet het nieuws

Gisteren daalde de gehele cryptomarkt flink en waarbij Bitcoin onder de $66,000 dipte. Dit kwam mogelijk door de dreiging van een aanval door Iran op Israël. Dit triggerde vervolgens een kettingreactie. Vooral altcoins zagen gisteren grote verliezen. Cardano en Solana daalden flink.

Inmiddels handelt Bitcoin weer rond de $67,000.

Zo zag ook de VeChain koers een dip van bijna 10%, maar dit is inmiddels herstelt tot zo’n 5%. Het nieuws had een kleine positieve impact op de koers, maar de koers daalde daarna als gevolg van de crash.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

De Polygon (MATIC) koers lijkt bullish: een technische analyse

Timo Bruinsel

Beleggers verwachten stijging van Cardano (ADA) naar $5 door massale aankopen door whales

Timo Bruinsel

Cred executives geconfronteerd met reguleringsoptreden vanwege fraude

Wanisha Balak

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer