Blockchain Stories
Shiba Inu verbrandingssnelheid stijgt met 489% te midden van kritieke prijstest voor SHIB
Altcoin Nieuws

Shiba Inu verbrandingssnelheid stijgt met 489% te midden van kritieke prijstest voor SHIB

Het Shiba Inu X-account meldt dat er in de laatste 24 uur 19.345.086 SHIB-tokens zijn vernietigd, wat leidt tot een toename van 489,87% in de SHIB-vernietigingssnelheid.

De opvallende toename van de vernietigingssnelheid valt samen met een fase van prijsschommelingen voor SHIB. De digitale valuta vertoont namelijk een neerwaartse trend in zijn waarde.

Terwijl neerwaartse prijsbewegingen niet ongewoon zijn op de cryptomarkt, suggereert de gelijktijdige stijging van de vernietigingssnelheid mogelijk een gecoördineerde actie van de SHIB-gemeenschap. Dit is om de beperkte beschikbaarheid van de token te vergroten en potentiële stabiliteit in de prijs te bevorderen. Meestal resulteert een afnemend beschikbaar aanbod in combinatie met een stabiele of groeiende vraag in een prijsverhoging.

Maar de fluctuaties in de markt kunnen worden beïnvloed door verschillende elementen. Dit zijn onder andere het sentiment van investeerders, trends op de markt en algemene economische omstandigheden.

Ten tijde van dit schrijven, vertoonde SHIB een daling van 8,78% gedurende de afgelopen 24 uur. Verder daalde de prijs tot $0,000021. Dit was in lijn met een algemene neerwaartse trend op de cryptomarkt, waarbij Bitcoin onder de $64.000 grens dook.

De meerderheid van de cryptocurrencies lijdt ook aan aanzienlijke verliezen. Er is momenteel verkoopdruk op de cryptomarkt, doordat de afnemende kans op een verlaging van de rente door de Fed en stijgende obligatierentes het optimisme voor cryptocurrencies en aandelen lijken te ondermijnen.

Shiba Inu koers staat voor een enorme uitdaging

Shiba Inu (SHIB) staat momenteel op een belangrijk prijspunt na de recente afname. Volgens analyses van IntoTheBlock hebben 44.710 verschillende locaties tussen $0,000020 en $0,000023 in totaal 46,11 biljoen SHIB gekocht, tegen een gemiddelde prijs van 0,000022. Dit gaat verder dan een eenvoudige prijsklasse; het kan dienen als een indicator voor de stabiliteit van de cryptocurrency. Ongeacht of SHIB een doorbraak maakt of zijn positie behoudt, zal het resultaat een belangrijke indicatie geven van wat te anticiperen op de token met een hondenthema.

Als SHIB de ondergrens van dit bereik nadert, houdt de cryptomarkt de adem in om te zien of het deze prijs zal behouden. Als de prijs verder daalt, heeft SHIB slechts beperkte steun in het prijsbereik van $0,000019 tot $0,000020, waarbij 3,77 biljoen SHIB zijn aangeschaft door 5.420 verschillende adressen.

Indien SHIB een positieve koersbeweging maakt, zal het geconfronteerd worden met een nieuwe uitdaging binnen het prijsbereik van $0,000023 en $0,000025, waarbij 41.690 unieke locaties gezamenlijk 37,84 biljoen SHIB bezitten.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer