Blockchain Stories
Image default
Altcoin Nieuws

Parcl ziet $75 miljoen verdampen na airdrop

Parcl gebruikers halen massaal hun liquiditeit uit het protocol en er is inmiddels meer dan $75 miljoen opgenomen. Dit lijkt verder te dalen. Het Parcl platform maakt het mogelijk om te speculeren op het stijgen of dalen van vastgoed. Dit kan met een hefboom tot 10x.

Iedereen die gebruikmaakte van het platform en punten verzamelde, kon aanspraak maken op de airdrop. De snapshot, het moment waarop gekeken wordt of iemand aanspraak kan maken op de airdrop, vond plaats op 3 april. Direct na de snapshot startte de daling.

Het PARCL token werd gisteren gelist op grote exchanges, zoals Bybit, OKX en MEXC.

Liquiditeit verdampt en gebruikers zijn boos

De data van DefiLlama toont aan dat op 3 april nog zo’n $184,5 miljoen in het platform zat. Dit is op het moment van schrijven nog maar $109,5 miljoen en betekent een daling van meer dan 40%. De daling lijkt nu harder te gaan dan na de snapshot en gebruikers lijken de hoop te verliezen.

Op X regent het klachten van gefrustreerde gebruikers. Dit loopt uiteen van gebruikers die het project een scam vinden tot gebruikers die het zagen aankomen omdat het platform alleen om de airdrop draaide.

Het PARCL token daalde ook direct na de lancering. Dit is niet ongelijk voor een tokenlancering tijdens een algehele dalende trend. PARCL had tijdens de lancering een waarde van zo’n $0,62. Dit is nu met 15% gedaald tot $0,53.

Het platform is gebouwd op het Solana ecosysteem en SOL munten lijken ook last te hebben van de problemen op het netwerk. Met name de netwerkverstoppingen zorgen voor falende transacties op het netwerk. De Solana koers is sindsdien gedaald van meer dan $200 tot $140.

Gelukkig is er een fix uitgerold naar het mainnet en kunnen we in de toekomst verbeteringen verwachten.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 40 USDT gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel 40 USDT. Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de 40 USDT is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20. Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 20 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

EigenLayer kondigt token lancering en airdrop voor de crypto community aan

Wanisha Balak

Stripe hervat crypto-betalingen met stablecoin-integratie

Wanisha Balak

Baandbrekend: Ethereum bereikt historische mijlpaal met 1 Miljoen Validators!

Ulrich Martin

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer