Blockchain Stories
Image default
Altcoin Nieuws Ripple

Ripple kijkt naar Japan voor nieuw partnerschap: Wat nu voor XRP?

Ripple slaat een belangrijke weg in voor blockchain-toepassingen in de zakelijke financiën door een strategisch partnerschap aan te gaan met HashKey DX. Dat is een in Tokio gevestigd adviesbureau dat gespecialiseerd is in blockchain technologie

Waarom deze samenwerking?

Deze samenwerking heeft een belangrijk doel. Namelijk oplossingen op basis van het XRP Ledger te implementeren om de supply chain-financiering voor Japanse ondernemingen te verbeteren.

Ripple en HashKey DX willen de beste oplossingen creëren met het XRP Ledger. Het staat bekend om zijn snelheid en goedkope transacties. 

Deze oplossingen moeten de moeilijke financiële taken van grote bedrijven in Japan. Vooral bij het financieren van de productieketen, gemakkelijker maken. 

Dit komt doordat HashKey Group veel succes heeft gehad in China met vergelijkbare technologie die de handel en financiering heeft geholpen.

De samenwerking met HashKey DX en SBI Ripple Asia wil ook nieuwe oplossingen maken met het XRPL-platform. Dat is een bedrijf dat is opgericht door SBI Holdings en Rippl

Dat platform werkt snel en heeft goedkope transacties. Hierdoor is het perfect voor het ingewikkelde financiële werk bij grote bedrijven die veel producten maken.

Een mooie vooruitgang 

Deze stap is onderdeel van Ripple’s voortdurende inspanningen om zijn aanwezigheid op de Aziatische markt uit te breiden, waarbij SBI Group-bedrijven de eerste Japanse ondernemingen zijn die deze geavanceerde technologie omarmen. 

De samenwerking is niet alleen een technologische upgrade, maar ook een strategische inspanning om verdere blockchain-toepassingen te verkennen in verschillende bedrijfs scenario’s.

Ripple’s uitbreiding naar Japan komt op een cruciaal moment voor het bedrijf. Dit aangezien het te maken heeft met aanhoudend toezicht van regelgevers in de VS en een dalende koers. 

Ondanks deze obstakels heeft de aankondiging een positieve invloed gehad op de cryptomarkt. 

De inheemse token van Ripple, XRP, ervoer een initiële piek in waarde, wat de optimistische verwachtingen van de markt over Ripples uitbreiding inspanningen in Japan weerspiegelt. 

Het is nog even zien hoe dit partnerschap zich gaat ontwikkelen. Er zijn in ieder geval genoeg ogen op gericht. 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

SEI stijgt 10% na voorstel upgrade van Sei blockchain naar versie 2

Thanh Lanh Tran

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen geregistreerde gebruikers

Thanh Lanh Tran

Wat zal Litecoins volgende stap zijn? Lees hier mijn verwachting

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer