Blockchain Stories
R. Kiyosaki waarschuwt dat de crash begonnen is: ‘It will be a bad one’
Nieuws

R. Kiyosaki waarschuwt dat de crash begonnen is: ‘It will be a bad one’

Tussen al zijn talrijke waarschuwingen voor een aanstaande financiële crash is er nu iets nieuws.  

De beroemde investeerder is verder auteur van het bestverkopende boek over persoonlijke financiën ‘Rich Dad Poor Dad’, Robert Kiyosaki. Hij heeft nu het verhaal veranderd door te stellen dat de crash al is begonnen. 

Je zou zijn regels moeten opsommen om in gedachten te houden tijdens deze periode.

De online post

Kiyosaki specificeerde dat het slechte nieuws was dat deze crash “een slechte zal zijn”, maar het goede nieuws was dat “crashes de beste tijd zijn om rijk te worden.”

Dit, omdat “koopjes aan de oppervlakte zullen komen drijven”, volgens de post die de populaire financiële opvoeder op 3 mei heeft gepubliceerd.

Zoals hierboven benoemd zijn er een aantal regels die Kiyosaki benoemt. 

Volgens Kiyosaki is geduld belangrijk. Hebzucht is een tekortkoming tijdens een crash, zelfs wanneer er koopjes links en rechts vallen. 

Daarom adviseert hij: “wordt niet hebzuchtig alleen omdat de prijzen dalen” en “wacht tot de prijzen zijn gezakt en niemand het bezit wil dat jij wilt hebben.”

Als iemand die altijd het belang van financiële educatie heeft benadrukt, gelooft Kiyosaki dat dit tijdens een crisis bijzonder belangrijk is. 

Hij raadt aan om YouTube te gebruiken als een “geweldige bron voor echte en valse leraren” en om “tijd te investeren om in het hoofd van de leraar te komen.”

Niet te hard van stapel lopen 

Bovendien dringt Kiyosaki er bij zijn volgers op aan om “nieuwe vrienden te zoeken die op dezelfde weg zitten als jij.” 

Met andere woorden, hij adviseert om uit de buurt te blijven van slachtoffers – “mensen die anderen de schuld geven van hun problemen,” en Marxisten – “mensen die verwachten dat de overheid hun problemen oplost.”

Er zijn nog een aantal andere regels waar hij de nadruk op legt, maar deze vind je allemaal terug in de X post. 

Alles in overweging genomen, Robert Kiyosaki heeft al lange tijd gewaarschuwd voor de dreigende dreiging van een wereldwijde financiële ineenstorting, met name in de VS.

Dit is waar de “valse” dollar de wereldwijde dominantie ondermijnt en het einde van het Amerikaanse rijk inluidt. Echter, alleen de tijd zal laten zien hoe correct hij was in zijn voorspellingen.

Probeer daarom dus ook vooral zelf informatie op te zoeken en er een brede kijk op te hebben.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer