Blockchain Stories
Michael Saylor verspreidt Bitcoin boodschap met een knipoog naar “Terminator”
Bitcoin Nieuws

Michael Saylor verspreidt Bitcoin boodschap met een knipoog naar “Terminator”

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Je hebt vast weleens over de film gehoord en hem waarschijnlijk ook gezien. Nu heeft Michael Saylor een BTC boodschap gepubliceerd die verband houdt met de welbekende Terminator film. 

Leer Michael Saylor kennen 

Mocht je nog niet bekend zijn met Michael Saylor, dan is dit het moment dat je hem niet meer zal vergeten. Salor is namelijk de oprichter en voorzitter van MicroStrategy. MicroStrategy staat bekend om zijn analytics en business intelligence oplossingen. Het biedt software die organisaties helpt bij het analyseren van interne gegevens om vervolgens zakelijke beslissingen te nemen.

Nu is het zo dat Michael Saylor een belangrijke boodschap over Bitcoin heeft gestuurd naar de crypto community, waarbij hij verwijst naar de legendarische Terminator trilogie. 

Saylor was degene die de huidige koers van MicroStrategy met betrekking tot Bitcoin in gang heeft gezet. Dit toen het bedrijf vanaf augustus 2020 regelmatig BTC begon te kopen. Een paar jaar geleden trad hij af als CEO om zich te richten op de Bitcoin strategie voor het bedrijf. 

Saylor publiceert over het algemeen meerdere keren per dag berichten over Bitcoin op het X platform met een korte boodschap aan de BTC community. Deze keer was zijn boodschap gerelateerd aan de originele Terminator-films en in het bijzonder het personage Sarah Connor.

De post 

Het draait hier dus om een foto van een jonge vrouw en ze lijkt op Sarah Connor. Ze draagt een Bitcoin-mascotte op haar tanktop en de beroemde zin “No fate”, die Kyle Reese aan haar doorgaf vanuit John Connor uit 2029 in de eerste Terminator-film. Saylor spoort de Bitcoin gebruikers aan om hun eigen toekomst te creëren met BTC. 

De afgelopen periode lijkt Saylor de druk op crypto en dan vooral dus de gemeenschap te hebben opgevoerd met zijn berichten die maar niet ophouden. Hierbij streeft hij naar het verspreiden van de “goede tijdingen” van ‘s werelds belangrijkste cryptocurrency naar zoveel mogelijk mensen op het X-platform. 

Bij ieder bericht draait het vooral om de foto. Saylor plaatst er niet al te veel context bij. Vaak is het namelijk maar een enkele zin en dat zou je meer kunnen zien als statement. 

Er zijn nog genoeg andere voorbeelden te noemen van online posts dezelfde richting op wijzen en dan is de vraag natuurlijk: wat levert het op? 

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu