Blockchain Stories
OKX domineert met meer dan 50% marktaandeel van Bitcoin Runes
Bitcoin Crypto Exchange Nieuws

OKX domineert met meer dan 50% marktaandeel van Bitcoin Runes

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Op 13 mei vertegenwoordigde de Runes-markt van OKX meer dan 50% van het dagelijkse handelsvolume, waarmee het alle andere Runes marktplaatsen overtreft. 

OKX aan de top 

OKX is een zeer grote cryptocurrency beurs. Gebruikers hier kunnen digitale activa verhandelen. Het biedt handelsplatformen voor zowel beginners als ervaren handelaren, evenals een breed scala aan handel sparen en financiële instrumenten. Naast de beurs heb je de Runes markt van OKX.

Sinds de lancering op de dag van de Bitcoin halving heeft OKX’s Runes markt een handelsvolume van meer dan 1.024 BTC bereikt en 114.273 transacties geregistreerd.

Deze prestaties bevestigen de positie van OKX’s Runes-markt als het voornaamste platform voor het maken, beheren en verhandelen van Runes via mobiele, web- en webextensie platforms.

Crypto beurs OKX staat nu voor 51,08% van het dagelijkse handelsvolume van Bitcoin Runes via zijn Web3-marktplaats.

Volgens gegevens van het analytische platform GeniiData is de handelsactiviteit van Runes op andere platforms, zoals UniSat en MagicEden, afgenomen sinds april. Hierbij hebben ze samen een marktaandeel van 48,83% behouden. Bijna alle handelsactiviteit van Bitcoin Runes vindt plaats via de drie eerder genoemde bedrijven en hun platforms.

Wat maakt OKX zo uniek?

De Runes markt van OKX is de eerste plek waar je gratis Runes kunt verhandelen op je telefoon. Sinds de start ervan, blijft OKX de markt verbeteren. Eerder deze maand voegde het de mogelijkheid toe om Runes te verplaatsen en nieuwe tokens te maken op het Runes platform. 

OKX wil ook nieuwe dingen toevoegen zoals het opsplitsen van UTXO’s. Wat ook niet al te onbelangrijk is, is het feit dat ze open staan voor input van gebruikers. Deze feedback helpt ze namelijk alleen maar de goede stappen te maken. 

Ook op sociale media blijft OKX actief. 

In een tijd waarin er steeds meer digitale tokens zijn, is Runes bijzonder en onderscheidend vanwege hoe het werkt. Het is makkelijker om token te maken en te beheren. Dit dankzij de manier waarop het met het Bitcoin netwerk is verbonden. 

Het is handiger dan ouderwetse modellen, en het zorgt ervoor dat de blockchain niet te groot wordt, waardoor het gemakkelijker is om het netwerk te laten groeien.

Door deze ontwikkelingen is het natuurlijk alleen maar interessanter om te bedenken wat OKX allemaal nog meer van plan is in de toekomst. 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu