Blockchain Stories
Arcblock stijgt met 70% in 1 maand, $4,12 volgende stap?
Altcoin Nieuws

Arcblock stijgt met 70% in 1 maand, $4,12 volgende stap?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Arcblock crypto (Ticker: ABT) is een platform dat ontworpen is om de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties (DApps) makkelijker te maken. Deze crypto staat op het punt om zijn rally voort te zetten nu de bullish druk aan momentum wint.

Op het moment van schrijven was de ARC koers $3,73, met een prijsstijging van 15,99% in de afgelopen 7 dagen. Als we kijken naar de afgelopen maand zien we dat de prijs met 70% is gestegen.

ABT zijn weg naar glorie

We hebben de prijsbeweging van ABT bekeken naar aanleiding van de dagelijkse grafiek en dit bevestigt de mogelijke aanhoudende rally op de korte en middellange termijn. Op het moment van schrijven lagen de belangrijkste indicatoren van de token boven hun middellijnen, wat op aanzienlijke koopactiviteit duidde.

Zo lag de Relative Strength Index (RSI) op 68,97, terwijl de Money Flow Index (MFI) zich in de overbought zone bevond met een waarde van 89,75. Deze waarden geven aan dat er een voorkeur is voor accumulatie van ABT boven distributie door deelnemers.

Ook de Chaikin Money Flow (CMF) was 0,22. Deze indicator, die de geldstroom in en uit ABT volgt, suggereerde dat de markt vol was met de nodige liquiditeit om de huidige rally te ondersteunen.

Daarnaast hebben we ook naar de Parabolic SAR gekeken. Deze indicator wordt gebruikt om de potentiële trendrichting en omkeringen te identificeren. Wanneer de gestippelde lijnen onder de prijs van een crypto worden geplaatst, bevestigt dit dat de markt in een opwaartse trend zit. Traders interpreteren het als een teken dat de prijs van het asset aan het stijgen is en mogelijk zal blijven stijgen.

Ter ondersteuning hiervan was ABT’s Elder Ray Index. Deze heeft sinds 30 april alleen positieve waarden. De indicator meet de relatie tussen de sterkte van ABT kopers en verkopers op de markt. Wanneer de waarde positief is, betekent dit dat de bull power de markt domineert.

image 20 4
Bron: TradingView

Wat is ABT’s volgende koers?

Wat betreft waar de prijs van ABT mogelijk naartoe gaat, als het bullish momentum aanhoudt, kan de token stijgen om boven $4 te handelen, met een doel van $4,12.

image 20 5
Bron: Tradingview

Echter, als dit project niet goed aanslaat en de supportniveaus worden doorbroken, kan naar mijn mening de prijs van ABT naar $3,40 geduwd worden of zelfs naar $3,10.

Het is dus zeker goed om de koers in de gaten te houden voordat je besluit te kiezen voor crypto kopen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu