Blockchain Stories
Crypto community lanceert ‘anti-SEC’ token: NotWifGary
Altcoin Memecoin Nieuws Regulatie

Crypto community lanceert ‘anti-SEC’ token: NotWifGary

Een klein groepje leden van de crypto gemeenschap is samengekomen om een memecoin te lanceren die bekend staat als NotWifGary, laat CoinTelegraph weten. Dit is een klein project dat anti-SEC (Securities and Exchange Commision) en pro-Ethereum is. Deze ontwikkeling volgt op een intenstieve focus van toezichthouders op de crypto markt. 

Het lanceren van het project

Het officiële NWG project werd op 15 mei op X (Twitter) gepost:

In de post laten ze het volgende weten:

Laten we NotWifGary introduceren, een nieuwe gemeenschap in de ruimte die wil ontstaan ​​en live wil gaan om stand te houden tegen Gary Gensler en de SEC, die op onrechtmatige wijze digitale eigendommen bedreigen door Ethereum- en open-sourceontwikkelaars aan te vallen.

Ondanks dat sommige leden van NWG een achtergrond hebben met Linea of Consensys, laat de oprichter van het project, Marco Monaco, op X (Twitter) expliciet weten dat het project geen banden heeft met Linea:

Zo laat Marco Monaco weten:

“Mijn betrokkenheid bij dit project is 100% op persoonlijk niveau en ik doe dit niet in mijn officiële LineaBuild-rol. Dit project is helemaal niet gebonden aan Linea of ​​Consensys, ook al zal NWG achter soortgelijke bedrijven staan ​​en hen steunen tijdens hun reis tegen de SEC.”

Monaco schreef de oprichting van het project met 11 ‘dappere vrienden’ toe aan ‘onzekerheid op het gebied van de regelgeving’ die gevolgen heeft voor Ethereum. 

‘CultureCoin’

NotWifGary zal een memecoin worden, in het specifiek een CultureCoin. De token gaat volgens de oprichter op ‘de meest gedecentraliseerde manier’ live met een ‘werkelijk eerlijke lancering’. 

Op de website van NotWifGary staan alle oprichters van het project vermeldt. Daarnaast laten ze weten dat de token op Linea wordt gelanceerd als een ERC20 token. 

Het gaat hier echter om een presale token en investeren in zulke tokens brengen hoge risico’s met zich mee. 90% van presale tokens gaat naar 0. Wij brengen dit uit als nieuws en niet als een advertentie of aansporing om in het token te investeren.

Het project is nog niet live en de liquiditeitspool zal naar verwachting worden opgestart via community donaties om ervoor te zorgen dat de token ‘voldoende gedecentraliseerd’ is en een ‘eerlijke lancering’ heeft. 

Maatregelen van de SEC

Onlangs heeft de SEC regelgevende maatregelen genomen tegen het spraakmakende bedrijf Robinhood. Dit hebben ze gedaan door op 4 mei een Wells Notice uit te geven. Dit heeft de notering van Exodus op de NYSE uitgesteld. 

Partijvertegenwoordiger van de Amerikaanse Democraten, Wiley Nickel, heeft op 15 mei uitgelegd dat de SEC crypto in een soort ‘politiek voetbal’ veranderde. Hierdoor werd president Biden onnodig gedwongen ‘partij te kiezen’ in de kwestie. Het bericht op X (Twitter) luidde als volgt:

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer