Blockchain Stories
Audius crypto stijgt 65%, wat staat er voor Audius te wachten?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Audius crypto stijgt 65%, wat staat er voor Audius te wachten?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Audius (Ticker: AUDIO) is een Web 3 crypto muziek streaming platform zoals SoundCloud en Spotify. Afgelopen donderdag en vrijdag steeg AUDIO met meer dan 65%.

Ook is het interessant om te zien dat het handelsvolume ongeveer 70x steeg in een tijdsbestek van 24 uur afgelopen week. De rally vond plaats na de vermelding van Audius op Business Insider als een van de top 14 muziek techbedrijven om in de gaten te houden.

Geëerd om genoemd te worden als een van de @BusinessInsider ’14 Music-Tech Companies to Watch’

Audius op X

De opwaartse trend veranderde de marktstructuur naar bullish, maar de prijs stuitte al snel op een belangrijke hindernis. Kan AUDIO het bullish segment winnen?

Audius $0,30 is een belangrijk niveau

Op de dagelijkse grafiek zagen we afgelopen dagen veel rood waarbij een bearish sentiment aanwezig was binnen de zone van de 50% Fib en 38% Fib.

Ondanks de beweging boven $0,270, die de marktstructuur bullish maakte, konden de bulls alleen meer leverage creëren als ze de hindernis op $0,30 zouden passeren. Dat is niet gelukt en daarom heeft de rally zich niet kunnen voortzetten.

De verwachting is dat de prijs zou kunnen dalen tot $0,25, wat al is gebeurd. Het volgende support niveau is op $0,20 en dat is erg belangrijk.

image 81 1
Bron: TradingView

De bullish lezing op de RSI (Relative Strength Index) en de CMF (Chaikin Money Flow) ondersteunden het rebound scenario. Dit onderstreept de sterke koopdruk en massale kapitaalinjectie in de afgelopen twee dagen.

Audius crypto liquiditeit aan de onderkant

Volgens Coinglass waren belangrijke clusters van liquiditeit geconcentreerd aan de onderkant van de prijsactie, specifiek op $0,20 en $0,15.

image 81 2
Bron: CoinGlass

Dit betekent dat de prijs zou kunnen dalen en de liquiditeit in deze belangrijke gebieden zou kunnen verzamelen, voordat er weer een stijging van de prijs zal plaatsvinden.

Daarom zijn $0,20 en $0,15 prijsniveaus om in de korte termijn in de gaten te houden. Als het bullish sentiment er niet in slaagt om $0,20 te houden, kan de prijs verder dalen.

Het is echter vermeldenswaard dat belangrijke on chain metrics bullish signalen afgaven. Bijvoorbeeld, de voorraad op exchanges (blauw) daalde en de voorraad buiten exchanges steeg. Dit geeft aan dat de verkoopdruk afnam en de vraag naar AUDIO toenam. Daarnaast onderstreept de positieve weging van het sentiment het bullish sentiment van marktdeelnemers op de AUDIO markt.

image 81 3
Bron: Santiment

Dat gezegd hebbende, blijft het van belang om te kijken naar de $0,20 of de $0,25 koers, vooral als de $0,30 opnieuw wordt getarget. Persoonlijk ben ik niet zo fan van AUDIO maar hou ik hem wel nauwlettend in de gaten.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu