Blockchain Stories
PEPE holders kans op grote winsten door toenemende sociale aandacht
Altcoin Memecoin Nieuws

PEPE holders kans op grote winsten door toenemende sociale aandacht

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Pepe (Ticker: PEPE) heeft de afgelopen maand waanzinnige stijgingen meegemaakt. Waar men dacht aan uitdagingen, heeft PEPE de afgelopen periode alleen maar positieve resultaten laten zien. Zo is op het moment van schrijven de waarde in de afgelopen 24 uur zelfs toegenomen met 10,65%.

PEPE stijgt lekker door

In de afgelopen week is de prijs van PEPE met 53% gestegen. Op het moment van schrijven was de PEPE koers $0.00001536.

De afgelopen maand heeft de prijs van PEPE meerdere hogere pieken en dalen laten zien, wat duidt op een bullish trend. De prijs van PEPE heeft alle weerstandsniveaus doorbroken en heeft op het moment van schrijven zijn all time high bereikt.

Aantal metrics

De CMF (Chaikin Money Flow) van PEPE was echter gedaald. Dit gaf aan dat de instroom van geld in PEPE aanzienlijk was afgenomen. Veel beleggers vrezen FOMO en zullen daarom niet instappen.

Bron: TradingView

De RSI (Relative Strength Index) van PEPE is ook aan het dalen, wat impliceert dat het bullish momentum rondom PEPE begint af te nemen. Als het bearish sentiment de overhand neemt, kan de prijs in de toekomst terugkeren tussen $0.00001149 en $0.00000898. Een groot deel van de prijsontwikkeling van memecoins wordt bepaald door hun populariteit op sociale mediaplatforms.

We hebben gekeken naar de gegevens van Santiment en zagen dat het sociale volume van PEPE was gestegen. Dit geeft aan dat de populariteit van PEPE de afgelopen dagen is gegroeid.

Daarnaast piekte het gewogen sentiment voor PEPE ook aanzienlijk, wat impliceert dat het aantal positieve opmerkingen over PEPE de negatieve overtrof. Als de populariteit van PEPE blijft stijgen, kan de memecoin zijn huidige momentum in termen van prijs in de toekomst behouden.

Bron: Santiment

Aantal nieuwe wallets stagneert

Daarnaast zag PEPE ook een enorme stijging in de snelheid, wat impliceert dat de frequentie waarmee PEPE werd verhandeld, aanzienlijk was toegenomen.

Wel was de netwerkgroei van PEPE afgenomen. Dit geeft aan dat het aantal nieuwe wallets dat geïnteresseerd is in PEPE, aanzienlijk is afgenomen. Als nieuwe wallets blijven afnemen in interesse in PEPE, kan de recente rally worden beperkt.

Bron: Santiment

Zelf bezit ik ook een groot deel aan PEPE en blijf ik hem voor nu nog holden gezien de goede sociale media metrics. Wel is het van belang om PEPE nauwlettend in de gaten te houden om verrassingen te voorkomen, het blijft immers een memecoin.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu