Blockchain Stories
Notcoin stijgt 30% na lancering game en kan de koers naar $0,01?
Altcoin Nieuws

Notcoin stijgt 30% na lancering game en kan de koers naar $0,01?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Notcoin heeft onlangs een nieuwe game gelanceerd, genaamd “earnings missions”, waarmee gebruikers Notcoin kunnen verdienen door quests uit te voeren of op een gouden coin te klikken. Hierdoor heeft het project een indrukwekkende stijging doorgemaakt.

Met een prijs van $0,0089 en een stijging van bijna 30% in de afgelopen 24 uur, is NOT nu een van de top 100 cryptocurrencies geworden met een marktkapitalisatie van ongeveer $1 miljard. In de afgelopen 7 dagen steeg de koers zelf met meer dan 65%.

Maar wat betekent dit voor de toekomst van Notcoin en zou de Notcoin koers de $0,01 grens kunnen doorbreken?

Notcoin zet een mooie prestatie neer

In een periode waarin veel top crypto’s verlies leden of stabiel bleven, sprong Notcoin eruit met een spectaculaire prijsstijging. Deze stijging bracht de token in de crypto top 100, mede dankzij een aanzienlijk handelsvolume dat de $1 miljard overschreed. Volume is een belangrijke indicator van interesse in een cryptocurrency en het huidige niveau suggereert een mogelijke verdere prijsstijging.

Hoewel de huidige prijsstijging veel investeerders optimistisch maakt, is het belangrijk om voorzichtig te blijven. Het bereiken van $0,01 lijkt mogelijk, vooral als het huidige volume en de koopdruk blijven aanhouden. De marktkapitalisatie zou dan opnieuw de $1 miljard kunnen overschrijden. Echter, als de interesse afneemt, kan het langer duren om dit doel te bereiken.

Het sentiment rond Notcoin blijft positief, wat blijkt uit een stijging van de ‘Weighted Sentiment’ van 0,656 naar 0,965 tussen 26 en 28 mei. Dit geeft aan dat er veel positieve opmerkingen over de token zijn, wat de vraag kan stimuleren. Maar investeerders moeten zich bewust zijn van FOMO (Fear Of Missing Out), wat kan leiden tot een snelle prijsdaling als veel mensen tegelijkertijd besluiten te verkopen.

notcoin santiment sentiment
Bron: Santiment

Slechte start van Notcoin

Notcoin pakte de tokenlancering groots aan door samen te werken met de grootste crypto exchanges ter wereld zoals Binance, Bybit en OKX. De Notocin lancering ging echter gepaard met een daling van meer dan 70%. Het token werd op CoinGecko gelanceerd voor ongeveer $0,0215, waarna het token pijlsnel zakte. Nu lijkt de koers echter weer aan te trekken.

De oprichter van Open Builders, Sasha Plotvinov, heeft ambitieuze plannen voor Notcoin. Hij ziet het token als een springplank voor andere ontwikkelaars om hun eigen crypto social games te creëren. Notcoin, gestart als een Telegram mini-app, heeft in korte tijd meer dan 35 miljoen spelers aangetrokken. De ontwikkelaars garanderen dat 100% van de tokens aan de spelers worden gegeven, wat helpt bij het opbouwen van vertrouwen en betrokkenheid binnen de community.

Met een huidig handelsvolume van $1,4 miljard en een marktwaarde die bijna $1 miljard bereikt, ziet de toekomst voor Notcoin er goed uit. Investeerders en spelers moeten echter alert blijven op de marktbewegingen en zich bewust zijn van de risico’s die gepaard gaan met de volatiliteit van crypto.

Pavel Durov, de oprichter van Telegram, prees het succes van Notcoin en benadrukte de kracht van het TON ecosysteem voor app ontwikkelaars. Met sterke community betrokkenheid, innovatieve beloningssystemen en steun van invloedrijke figuren, lijkt Notcoin goed gepositioneerd voor verdere groei.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu