Blockchain Stories
Toncoin prestatie in 2024 profiteert om deze reden!
Altcoin Nieuws

Toncoin prestatie in 2024 profiteert om deze reden!

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Toncoin (Ticker: TON) is een van de verrassingen geweest in de recente bull run van de crypto sector. Deze cryptocurrency profiteerde enorm van de populariteit van zijn netwerk, waardoor het in 2024 alle andere tokens overtrof in termen van prijsstijging. In dit artikel vertellen we waarom dit het geval was en wat er te wachten staat voor Toncoin.

Als eerst kijken we naar de prijs

Op het moment van schrijven was de TON koers $6,41 en was de prijs met 0,64% gestegen in de afgelopen 24 uur. Sinds 11 april bewoog de prijs van TON neutraal zonder een duidelijke trend te tonen in het voordeel van een bearish of bullish sentiment. 

Na het testen van $7,659, daalde de prijs van TON met 19,16%. Gedurende deze periode bewoog TON zich het meest tussen $7,130 en $5,411 wat deze niveaus direct het weerstands- en support niveau maakt.

Bullish momentum nodig

Om een significante bullish trend te vestigen, zou TON opnieuw het weerstandsniveau van $7,659 moeten testen en doorbreken. Om dit te realiseren is er bullish momentum nodig. 

Op het moment van schrijven was de RSI (Relative Strength Index) voor TON gegroeid naar ongeveer 54, wat impliceert dat er een bepaald niveau van bullish momentum was dat TON ondersteunde, maar het was niet voldoende om een significante prijsverandering te veroorzaken. 

De CMF (Chaikin Money Flow) steeg ook naar 0,11, wat impliceert dat de geldstroom naar TON was gestegen.

image 91 1
Bron: TradingView

Nieuwe gebruikers en handelsfrequentie

Een andere factor die de TON koers zou kunnen beïnvloeden, is de aantrekkingskracht van de token op nieuwe gebruikers. Uit onze analyse van data van Santiment bleek een dalende netwerk groei, wat impliceert dat nieuwe wallets minder interactie hadden met TON dan voorheen. 

Bovendien daalde de snelheid waarmee de token werd verhandeld, wat duidt op een lagere handels frequentie van TON. Deze factoren zouden obstakels kunnen vormen voor de rally van TON in de toekomst.

image 91 2
Bron: Santiment

Huidige netwerkstatus

Een andere factor die de prijsdynamiek van TON kan beïnvloeden, is de staat van het netwerk. Uit ons onderzoek van data van Artemis bleek dat de activiteit op het TON netwerk de afgelopen dagen drastisch is gedaald.

image 91
Bron: Artemis

Het aantal transacties op het netwerk was gedaald van ongeveer 8 miljoen naar ongeveer 4 miljoen. Daarnaast daalde het aantal dagelijkse actieve wallets op het netwerk van 500.000 naar 320.000.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Whales momenteel actief in de memecoin markt

Timo Bruinsma

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu