Blockchain Stories
Notcoin koers ziet 14% daling maar toekomst blijft veelbelovend
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Notcoin koers ziet 14% daling maar toekomst blijft veelbelovend

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Notcoin ziet na een indrukwekkende opleving een kleine terugval in zijn koers. In de afgelopen 24 uur is de prijs met 14% gezakt, dit kan een eerste teken zijn dat de aanhoudende prijsstijging zijn kracht verliest.

Desondanks blijft het beleggers veel opleveren die tussen 16 mei en gisteren ingestapt zijn. In de afgelopen 7 dagen is de Notcoin koers met 130% gestegen. En in de afgelopen week met maar liefst 313%

Koersbewegingen in context

De plotselinge daling van Notcoin lijkt sterker dan de bewegingen bij de bekende namen zoals Bitcoin en Ethereum, die beiden in de afgelopen 24 uur zijn gestegen.

Met een handelsvolume van $2,124 miljard in de laatste 24 uur, bijna gelijk aan zijn totale marktkapitalisatie van $2,265 miljard, staat Notcoin nu als de 59e grootste cryptomunt genoteerd.

De huidige prijs van ongeveer $0,02199 is net iets hoger dan het 30-daagse moving average. Dit, samen met een Relative Strength Index (RSI) van 55, geeft aan dat het nog steeds sterk staat in de markt.

1717498376 notusdt 2024 06 04 13 52 33
Bron: Tradingview

Wat komt er aan voor Notcoin

Notcoin spelers krijgen binnenkort toegang tot nieuwe functies in het spel zoals Levels en Explore. Ook is de claimperiode voor de tokens van kracht tot 16 juni, waarin spelers hun verdiende tokens kunnen verplaatsen naar hun eigen digitale wallet.

Hoewel de prijs van Notcoin vandaag een kleine daling laat zien, blijft de toekomst interessant, met veel investeerders die de ontwikkelingen in de gaten houden. Met nieuwe spelupdates en een sterke positie in de markt lijkt Notcoin nog lang niet uitgespeeld.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu