Blockchain Stories
Kaspa koers stijgt 8% en verbreekt all-time high
Altcoin Nieuws

Kaspa koers stijgt 8% en verbreekt all-time high

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De Kaspa (KAS) koers zit in de lift en laat een sterke stijging zien op zowel de vier uur als dagelijkse timeframes. Ongeveer twee uur geleden vestigde Kaspa een all-time high van maar liefst $0.1916. Dit na een lange tijd van weinig activiteit en een daling naar zelfs $0,11 in mei.

Op dit moment handelt de koers iets lager, zo rond de $0,18. Dit is een stijging van zo’n 8%. We duiken dieper in de recente prijsbewegingen van Kaspa en wat dit kan betekenen voor de toekomst van KAS.

Bullish doorbraak op de vier-uur grafiek

Op de vier-uur grafiek is Kaspa (KAS) door de Ichimoku Cloud gebroken. Dit technische signaal wordt vaak gezien als een indicatie dat de prijs verder kan stijgen. Het is belangrijk om de weerstand op $0,191 en de ondersteuning op $0,179 in de gaten te houden.

KASUSDT 2024 06 05 16 30 42

De huidige RSI (Relative Strength Index) van 76,9 duidt op overbought condities, wat kan betekenen dat er op korte termijn een lichte terugval of consolidatie plaatsvindt voordat de opwaartse trend zich voort kan zetten.

Ook op de dagelijkse grafiek is Kaspa boven de Ichimoku Cloud gestegen, wat een zeer bullish signaal is. De dagelijkse Ichimoku Cloud weegt zwaarder dan die op lagere tijdsframes, waardoor deze beweging des te significanter is.

De prijs heeft ook de huidige support op $0,179 doorbroken, wat een sterke indicatie is van verder opwaarts potentieel. De weerstandsniveaus om in de gaten te houden liggen rond $0,191, en net als op de vier-uur grafiek, biedt de ondersteuning op $0,179 belangrijke informatie over de toekomstige prijsbewegingen.

De dagelijkse RSI staat een stuk hoger (82.49), wat een sterke bullish momentum bevestigt, maar ook wijst op een mogelijke terugval of consolidaties.

Wat betekent dit voor de toekomst van Kaspa?

Het is cruciaal om het ondersteuningsniveau van $0,179 te monitoren. Een hertest van dit niveau zou kunnen leiden tot een prijsomkeer. Mocht de prijs dit niveau niet houden, dan zou een daling door de Ichimoku Cloud een bearish verschuiving kunnen betekenen.

Voor handelaren en investeerders is het essentieel om de voortzetting van de bullish trend te bevestigen door te kijken of de prijs boven de Ichimoku Cloud en de belangrijke ondersteuningsniveaus blijft. Let op consolidatie of terugvallen bij weerstandsniveaus om de sterkte van de trend te beoordelen.

Kaspa nog niet beschikbaar bij Bitvavo of andere grote exchanges

Opvallend is dat Kaspa (KAS) nog niet beschikbaar voor trading is bij grote alle crypto exchanges. Dit terwijl de munt in de crypto top 30 staat. Grote exchanges zoals Coinbase, Binance en Bitvavo bieden de munt (nog) niet aan.

Kaspa is wel verkrijgbaar bij MEXC en Bybit voor handel.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu