Blockchain Stories
Shiba Inu whales kopen massaal SHIB in de afgelopen 24 uur
Altcoin Memecoin Nieuws

Shiba Inu whales kopen massaal SHIB in de afgelopen 24 uur

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Crypto analyse bedrijf Lookonchain meldt in verschillende posts dat meerdere crypto whales massaal Shiba Inu (SHIB) aan het kopen zijn in de afgelopen 24 uur.

Volgens gegevens van Lookonchain hebben negen wallets samen $35,2 miljoen uitgegeven om 1,356 biljoen SHIB te kopen tegen een gemiddelde prijs van $0,00002596 per token. Hierbij werd zowel Ethereum (ETH) als DAI gebruikt om SHIB in te slaan.

De Shiba Inu koers handelt vandaag zo’n 6,7% hoger dan gisteren voor $0.00002607. Bovenstaande whales staan dus op het moment al in de plus. Opvallend is wel dat Shiba Inu geen significante beweging maakt.

Een andere super whale aan het werk

Naast deze groep van negen wallets is er nog een andere whale die recentelijk groots heeft ingekocht. Volgens Lookonchain heeft deze whale in de afgelopen zes uur 4849 ETH (ter waarde van $18,44 miljoen) uitgegeven om 715,9 miljard SHIB te kopen.

Deze whale heeft een goede reputatie op het gebied van Shiba Inu aankopen. Dit is namelijk niet de eerste keer dat deze investeerder SHIB op grote schaal koopt. In een vroege fase van SHIB kocht hij voor ongeveer $400.000 aan SHIB tokens en verkocht dat later weer voor ongeveer $121 miljoen bij twee pieken.

Zijn koopmoment en verkoopmomenten zijn in onderstaande post te bekijken.

Deze investeerder heeft hiermee meer dan $120 miljoen winst gemaakt, wat aantoont hoe winstgevend, maar ook risicovol, de handel in memecoins kunnen zijn.

De opmars van SHIB

SHIB, een memecoin geïnspireerd door Dogecoin, heeft de laatste jaren veel aandacht gekregen. De huidige koopgolf door grote investeerders kan wijzen op een nieuw opwaarts momentum. De cryptomarkt is echter bekend om zijn volatiliteit, en wat vandaag winstgevend lijkt, kan morgen heel anders uitpakken.

De Relative Strength Index van SHIB staat op dit moment op 59.77.

SHIB 2024 06 05 18 36 02
Bron: Trading View.

SHIB’s populariteit is deels te danken aan zijn sterke community en de wijze waarop het zichzelf presenteert. Met de steun van grote investeerders, zoals de bovengenoemde whales, blijft het een interessante munt om in de gaten te houden.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu