Blockchain Stories
Bitvavo robot zet handtekeningen voor EK van Nederlands elftal
Bitvavo Crypto Exchange Nieuws

Bitvavo robot zet handtekeningen voor EK van Nederlands elftal

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De spelers van het Nederlands elftal hoeven niet langer zelf handtekeningen uit te delen. Bitvavo, de grootste crypto exchange van Nederland en partner van de KNVB, heeft een innovatieve oplossing bedacht voor het Europees Kampioenschap 2024: een speciaal ontwikkelde robotarm die in staat is om shirts te signeren met de handtekeningen van Oranjespelers.

Deze robot is te vinden in de officiële fanshop van de KNVB op Utrecht Centraal. Tijdens het Wereld Kampioenschap 2022 was aanvoerder Virgil van Dijk de populairste speler om een handtekening van te krijgen, gevolgd door Frenkie de Jong.

KNVB partnerschap met Bitvavo verlengd

Het partnerschap tussen de KNVB en Bitvavo startte in 2022 en is verlengd tot juli 2026. Naast Bitvavo zijn ook ING, Nike, KPN, Albert Heijn en de Nederlandse Loterij partners van het Nederlandse voetbal. Innovatie speelt een centrale rol in deze samenwerking, vooral op het gebied van de beleving rondom Oranje.

Marcel Ribbens, Head of Brand and Communication bij Bitvavo, legt uit:

Ons bedrijf draait om Crypto en nieuwe technologie. Vandaar dat we uitkwamen bij iets innovatiefs als een robotarm die handtekeningen zet. Het is mooi om te zien dat fans in de rij staan om een handtekening te krijgen van hun favoriete speler. Natuurlijk is het de ultieme ervaring om tegenover je Oranjeheld te staan, maar de reacties waren erg positief.

Marcel Ribbens

Sinds 10 juni is Oranje afgesloten van de buitenwereld, maar dankzij de Bitvavo EK robotarm zijn de handtekeningen van alle EK selectiespelers geprogrammeerd. Fans kunnen dus een handtekening bemachtigen van onder anderen Denzel Dumfries, Virgil van Dijk, Tijjani Reijnders en Xavi Simons. Een gesigneerd shirt is voor veel fans een onvergetelijk aandenken.

Fanstore in Utrecht Centraal

De KNVB heeft op Utrecht Centraal voor het eerst een officiële fanstore geopend. Hier heeft de robotarm een prominente plek gekregen. De store is dagelijks geopend en gratis toegankelijk voor iedereen. Fans kunnen hier zowel nieuwe als oude Oranje shirts laten signeren. Het doel is om de Oranjebeleving naar een hoger niveau te tillen en fans dichterbij hun helden te brengen, zelfs als het door een robot is.

Bitvavo, opgericht in 2018 in Amsterdam, is de grootste crypto exchange in de Benelux. Het platform heeft meer dan 1,5 miljoen Nederlandse gebruikers die gebruikmaken van verschillende cryptodiensten zoals handelen, staking en periodiek crypto investeren. Gebruikers kunnen tegen lage kosten meer dan 290 verschillende cryptomunten verhandelen. Bitvavo is bovendien geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB), wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid van het platform.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Dough Finance hack van $1,96 miljoen door flash loan aanval

Thanh Lanh Tran

Onderzoek naar Justin Sun over $420 miljoen Bitcoin long positie

Thanh Lanh Tran

Securitize: ‘Snelle groei voor BUIDL-fonds van BlackRock’

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu