Blockchain Stories
Ecuador en Kenia leveren bijdragen aan de stijging van WLD
Altcoin Nieuws Regulatie

Ecuador en Kenia leveren bijdragen aan de stijging van WLD

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Worldcoin (Ticker: WLD) heeft recentelijk een moeilijke rally doorgemaakt. De strategische uitbreidingen in Ecuador en de hervatting in Kenia kunnen cruciaal zijn voor een prijs omkering.

Marktontwikkelingen en prijsverloop

Recentelijk brak de prijs van Worldcoin onder een belangrijk support niveau. De prijzen daalden totdat het grote nieuws bekend werd. Op het moment van schrijven werd WLD verhandeld voor $3,02, een daling van 0,60% in de afgelopen 24 uur en een daling van 10,66% in de afgelopen zeven dagen.

image 184
Bron: TradingView

Ecuador omarmt de visie van Worldcoin

Op 26 juni zal Worldcoin beginnen met de World ID orb verificatie op zes locaties in de belangrijkste steden van Ecuador, Guayaquil en Quito. Deze stap opent de deur voor Ecuadorianen van 18 jaar en ouder om zich aan te sluiten bij het groeiende Worldcoin netwerk, dat al 5,7 miljoen deelnemers wereldwijd telt. 

De timing kon niet beter zijn, aangezien recente enquêtes door Tools for Humanity (TFH) een sterke lokale steun onthulden voor technologieën die mensen van bots online kunnen onderscheiden. Dit sluit perfect aan bij de missie van Worldcoin om digitale fraude te bestrijden en een veiliger online ecosysteem te creëren.

Bijzondere ontwikkelingen in Kenia

In een soortgelijke ontwikkeling heeft Worldcoin groen licht gekregen om de activiteiten in Kenia te hervatten na een onderbreking van een jaar. 

De Directie van Strafrechtelijke Onderzoeken (DCI) heeft haar onderzoek afgesloten, waardoor het project kan terugkeren. Worldcoin moet nog steeds voldoen aan de regelgeving, waaronder een juiste bedrijfs registratie en controle van leveranciers.

Wat zeggen de metrics over Worldcoin?

Wij hebben de gegevens van Santiment geanalyseerd en met name het aantal actieve wallets en de circulatie om te bekijken of deze grote aankondigingen significante veranderingen in de WLD prijzen hebben veroorzaakt. 

image 185
Bron: Santiment

Als eerste is het opmerkelijk dat het aantal actieve wallets de afgelopen dagen is gestegen. Dit kan te wijten zijn aan hernieuwde investeerders interesse na het nieuws over de adoptie. 

Ook de circulatie gegevens lieten verschillende pieken zien die mogelijk bullish momentum signaleren. Worldcoin heeft recentelijk aanzienlijke schommelingen ervaren, zoals blijkt uit de liquidatie gegevens van Coinglass. 

image 186
Bron: Coinglass

De gegevens geven aan dat verschillende shortposities medio februari en begin maart werden geliquideerd. Deze liquiditeit suggereerde dat investeerders sterk tegen prijsbewegingen waren. 

Met deze liquiditeit kan de prijs hoger schieten om longposities te vereffenen als er voldoende bullish druk accumuleert.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

XRP koers stijgt 9%: Dit zijn de mogelijke redenen voor de stijging

Thanh Lanh Tran

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu