Blockchain Stories
Whale alert: Litecoin whale koopt $20 miljoen aan LTC
Altcoin Gerucht Litecoin Nieuws

Whale alert: Litecoin whale koopt $20 miljoen aan LTC

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Een enorme Litecoin whale heeft voor $20 miljoen aan Litecoin opgenomen vanuit Binance. Dit leidt tot veel speculatie op de crypto markt. Zal dit betekenen van Litecoin binnenkort een rally gaat beginnen?

$20 miljoen aan LTC

Uit een post van Whale Alert op X (Twitter) blijkt dat een aanzienlijke Litecoin whale onlangs ongeveer $20 miljoen aan LTC vanuit Binance heeft opgenomen:

Uit de transactie is 286.482 LTC opgenomen, met een waarde van $20,6 miljoen destijds. Dit laat duidelijk zien dat een grote whale actief is voor Litecoin. 

Whales hebben een grote invloed op de blockchain, vanwege grote bezittingen. Grote whale transacties en investeringen beïnvloeden vaak de speculatie. Deze transacties hebben soms zelfs een invloed op de prijs, waardoor ze vaak de moeite zijn om te volgen. 

Het effect van deze transacties hangt echter af van de bedoelingen van de whale. Meestal is deze vrij onduidelijk, ondanks dat gegevens van de wallet iets meer duidelijkheid kunnen geven. 

De wallet waar de LTC uit verzonden is, was gekoppeld aan Binance, terwijl de ontvangende wallet een onbekende wallet was. Onbekende wallets zijn over het algemeen eigendom van individuele beleggers en niet van gecentraliseerde platforms. 

Dat er nu een onbekende wallet in het spel is, kan duiden op een nieuwe aankoop of het langdurig vasthouden van Litecoin. Dit kan betekenen dat een whale een rally of een koersstijging verwacht. Als de transactie bedoeld was voor accumulatie, is de kans groot dat we positieve effecten gaan zien op de prijs. 

Echter, dergelijke aankopen kunnen ook gezien worden als OTC (Over The Counter) verkopen. Dit kan juist een bearish impact hebben. Het daadwerkelijke effect op de koers blijft hierdoor vrij onzeker. 

Litecoin meest actieve blockchain

Volgens een post die Litecoin zelf heeft gemaakt op X (Twitter) is de blockchain de meest actieve blockchain de laatste tijd:

Het aantal actieve adressen voor Litecoin is gestegen naar 802.470. Actieve adressen doen dagelijks transacties en weerspiegelen het netwerkverkeer. 

Op het moment heeft Litecoin meer actieve gebruikers dan de grootste cryptocurrencies, zoals Bitcoin en Ethereum. Een toename van actieve adressen laat zien dat gebruikers sterk betrokken zijn en er veel transacties gemaakt worden. Dit kan bijdragen aan de stabiliteit en groei van Litecoin. 

Hoe dan ook, grote transacties van whales leiden vaak tot speculatie binnen de crypto community. In combinatie met de verhoogde activiteit op de blockchain kan dit veel goeds betekenen voor een potentiële rally voor Litecoin. Helaas is er nog niet zoveel over te zeggen of dit daadwerkelijk gaat gebeuren. 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

XRP koers stijgt 9%: Dit zijn de mogelijke redenen voor de stijging

Thanh Lanh Tran

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu