Blockchain Stories
Mysterieuze Ripple transactie van 150 miljoen XRP
Altcoin Nieuws Ripple

Mysterieuze Ripple transactie van 150 miljoen XRP

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Ripple is en blijft één van de meest veelbelovende altcoins. Deze altcoin heeft een grote achterban, lijkt toepassingsmogelijkheden te hebben/krijgen en is tot één van de populairste altcoins uitgegroeid. Toch heeft Ripple nooit de verwachtingen echt waar kunnen maken. Des te opvallender is wellicht de ontdekking van Whale Alert van een gigantische Ripple transactie:

Mysterieuze transactie

Zoals een echte crypto transactie betaamt, is er veel onduidelijkheid over deze transactie. Elke crypto transactie is immers anoniem. Wat wel ontdekt is, is dat één van de adressen van Ripple is. Van wie het andere adres is, is niet onbekend.

Onder meer Bithomp heeft echter onderzoek gedaan naar het andere adres. Men kwam er achter dat dit adres de aanduiding ‘rP4X2h’ heeft. Een bekende aanduiding in de Ripple wereld, aangezien dit adres in 2023 al onderdeel uitmaakte van een gigantische transactie. Destijds ging het om een transactie van ongeveer 70 miljoen XRP. Volgens Bithomp kan er aan dit adres meer dan 103 miljoen XRP gekoppeld worden.

Verder is het opvallend dat dit adres in eerste instantie 200 miljoen XRP ontving. Een gedeelte van deze hoeveelheid, 50 miljoen XRP, werd al snel overgemaakt naar een adres met de aanduiding ‘rhWt2bh’. Een uitermate interessante gang van zaken.

Wat geeft deze mysterieuze transactie aan?

Deze mysterieuze transactie geeft ten eerste aan dat een whale in beweging komt. Er zijn maar weinig XRP investeerders die maar liefst 150 miljoen XRP bezitten. Het feit dat een whale in beweging komt, is vaak een voorbode van een flinke verandering in de koers. Uiteraard kan dit bij Ripple beide kanten op gaan.

Ten tweede geeft deze transactie aan dat het Ripple team zelf ook actief is. Deze grote transactie is immers afkomstig van een adres dat gekoppeld kan worden aan het team van Ripple. Wat het doel van het Ripple team precies is, is vooralsnog onduidelijk. Wellicht dat het team dit binnen korte tijd alsnog uit de doeken doet.

Wat betekent dit voor de Ripple koers?

De Ripple koers staat al langere tijd onder druk. Dit komt door de recente correctie waar de gehele cryptomarkt mee te maken heeft gehad, maar ook met de rechtszaak van de SEC tegen Ripple. De uitkomst van deze rechtszaak kan grote gevolgen hebben voor de Ripple koers.

De mysterieuze transactie van 150 miljoen XRP lijkt vooralsnog weinig invloed te hebben. Er is namelijk geen duidelijke reactie van de koers te zien vanaf het moment dat deze transactie afgerond is. Wellicht dat deze reactie met een korte vertraging alsnog in de komende dagen volgt.

Vooralsnog zijn het zware tijden voor Ripple investeerders. Er heerst rondom het project een bearish sentiment en daar doet de recente correctie uiteraard geen goeds aan. Verder blijkt dat de Ripple koers tegen het weerstandsniveau van $0,45 vecht. Mocht dit niveau doorbroken worden, behoort een flinke stijging tot een reële mogelijkheid. Daarbij is het wel afwachten wat de berichtgevingen vanuit Amerika komende week zijn. Onder meer de inflatiecijfers worden bekendgemaakt.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Waarom Bitcoin niet reageerde op het CPI rapport van juni

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu