Blockchain Stories
Meer dan $13M TRX opgenomen in 24 uur, wat nu?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Meer dan $13M TRX opgenomen in 24 uur, wat nu?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Terwijl de meeste cryptomunten de afgelopen week forse dalingen kenden, was de prestatie van Tron (Ticker: TRX) opmerkelijk, aangezien de wekelijkse en dagelijkse grafieken positief waren. 

Hoewel de prijsbeweging van de token positief was, gebeurde er nog een andere interessante ontwikkeling die hintte op een verdere prijsstijging in de komende dagen.

Tron blijft goed presteren

Onze TRX gegevens onthulden dat top cryptomunten zoals Bitcoin (Ticker: BTC) en Ethereum (Ticker: ETH) enorme dalingen registreerden afgelopen week. Daarentegen bleef TRX sterk omdat de prijs marginaal steeg afgelopen week. 

De laatste 24 uur waren nog beter, aangezien de waarde van de token lichtjes steeg. Op het moment van schrijven was de TRX koers $0.1297 en had het een marktkapitalisatie van meer dan $11,327 miljard, wat het de 11e grootste crypto maakt. 

Onze analyse van IntoTheBlock gegevens onthulde dat het aantal lange termijn holders van TRX (investeerders die een token langer dan een jaar holden) is toegenomen. Om precies te zijn, waren er meer dan 82 miljoen lange termijn holders. Dit weerspiegelde duidelijk het vertrouwen van investeerders in TRX, aangezien ze hopen op een verdere prijsstijging in de komende dagen. 

image 41
Bron: IntoTheBlock

Ook plaatste IntoTheBlock een tweet waarin werd benadrukt dat investeerders de token aan het kopen waren. Volgens de tweet werd er voor $13 miljoen aan TRX opgenomen van exchanges in de afgelopen 24 uur. Dit is de grootste opname in meer dan een maand, wat duidt op accumulatie.

Bereidt TRX zich voor op een nieuwe rally?

Zoals hierboven vermeld, nam de koopdruk op TRX toe. Over het algemeen resulteert een stijging in kopen vaak in prijsstijgingen. Daarom hebben we besloten om andere datasets van dichterbij te bekijken om te zien of een bull rally om de hoek ligt. 

Volgens onze analyse bleef het gewogen sentiment van TRX hoog afgelopen week. Dit betekende dat het bullish sentiment rondom de token dominant was in de markt. De funding rate daalde. Meestal bewegen prijzen zich de andere kant op dan de funding rate. 

image 42
Bron: Santiment

Onze analyse van Coinglass gegevens onthulde nog een ander signaal. De long/short ratio van Tron verbeterde, wat betekent dat er meer long posities in de markt waren dan short posities. 

image 42
Bron: Coinglass

De technische indicator Relative Strength Index (RSI) registreerde een stijging. Bovendien volgde de Chaikin Money Flow (CMF) een soortgelijke trend, wat suggereert dat de kansen op een voortgezette prijsstijging groot waren. Desalniettemin bleef de MACD in het voordeel van verkopers omdat het de mogelijkheid van een bearish crossover weergaf. 

image 43
Bron: TradingView

Onze analyse van Hyblock Capital gegevens onthulde dat als TRX bullish blijft, het eerst $0,131 zou kunnen bereiken. Een succesvolle doorbraak boven die grens zou de token in staat stellen om de komende dagen $0,14 aan te raken.

image 43 1
Bron: HyBlock Capital

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Opvallend: Engelse voetbalclub koopt Bitcoin voor $4,5 miljoen

Scott

Mt. Gox is actief en laat de Bitcoin koers dalen

Scott

Kan Avalanche verdubbelen na het doorbreken van weerstand?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu