Blockchain Stories
Image default
Nieuws

Coinbase voegt BAT toe aan platform

De grootste Amerikaanse cryptobeurs Coinbase heeft aangekondigd dat het vanaf nu inkomende transfers van Basic Attention Token (BAT) accepteert. Wil je de officiële blogpost lezen? Klik hier op deze link.

Steeds meer een vaste basis voor coins

Coinbase heeft dus de ondersteuning voor BAT-tokens op het Coinbase Pro-platform toegevoegd. Het handelen is alleen mogelijk in het koppeltje BAT / USD en als er voldoende liquiditeit is vastgesteld. Eerder was dit ook het geval bij de listing van Ox (ZRX). Coinbase legt verder uit dat de BAT-handel in de meeste rechtsgebieden beschikbaar zal zijn, behalve voor inwoners van de staat New York. BAT is momenteel nog niet beschikbaar op het exchange-platform Coinbase.com en in de iOS- en Android-applicaties. Uiteindelijk is dit wel de bedoeling.

De handel op Coinbase

Volgens de blogpost zal de BAT-handel vier fasen doorlopen, zoals ‘transfer-only,’ waarbij gebruikers BAT kunnen overzetten naar Coinbase Pro-accounts. Dan ‘post-only’ waardoor klanten limietorders kunnen plaatsen. De andere twee fasen bevatten ‘limit-only’, waarbij limietorders beginnen te matchen. En de laatste fase ‘full trading’, die volledige toegang geeft tot handelsservices, waaronder limiet-, markt- en stopopdrachten. Deze opzet liet Coinbase eerder zien met het listen van andere coins, een strak geregisseerd stappenplan waarmee de Amerikanen niets aan het toeval overlaten.

Pieken

Na de aankondiging van Coinbase steeg de prijs van BAT met meer dan 20 procent en bereikte het $ 0,315, volgens CoinMarketCap. De marktkapitalisatie van de altcoin bedraagt ongeveer $ 305 miljoen, terwijl het dagelijkse handelsvolume meer dan $ 42 miljoen bedraagt.

BAT

Basic Basic Attention Token (BAT) richt zich op de verbetering en het verhogen van de efficiëntie van digitale reclames. BAT is een ERC-20 token, wat betekent dat het is gebaseerd op de Ethereum blockchain. Deze tokens zijn gecreëerd om gebruikt te worden als wisselgeld tussen adverteerders, gebruikers en uitgevers. De Brave browers is de internetbrowser waar je BAT kunt gebruiken. Deze browser wil die drie doelgroepen een betere oplossing bieden dan de huidige markt van advertenties nu. Tijdens de ICO haalde BAT $ 35 miljoen op in een halve minuut tijd, een gewild project al vanaf de start.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Phoenix Wallet wordt op 3 mei verwijderd uit Amerikaanse app stores

Wanisha Balak

Bitcoin wordt een veilige haven te midden van de crisis bij Republic First Bank

Wanisha Balak

Bitcoin koers daalt opnieuw, analist spot een Death Cross op de grafieken

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer