Blockchain Stories
Bitcoin door $4200 grens, altcoins doen mee
Altcoin Bitcoin Cryptomarkt Update

Bitcoin door $4200 grens, altcoins doen mee

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Bitcoin is net voor de kerst toch nog een beetje wakker geworden. De allergrootste cryptomunt tikte zojuist op cryptobeurzen zoals Bitfinex een prijs aan van 4200 Amerikaanse dollars. Daarmee kan BTC nog voor een leuk slot zorgen aan het einde van dit toch ietwat dramatisch verlopen jaar.

Bitcoin (BTC)

Waar deze prijsactie vandaan komt is niet helemaal duidelijk. Maar BTC laat zien dat het wel degelijk nog omhoog kan, mochten mensen daar de afgelopen tijd aan hebben getwijfeld.. In 2019 staat er weer een hoop te gebeuren en het is te hopen dat deze prijsstijging een klein voorproefje is voor wat komen gaat. Zo gaat bijvoorbeeld de NASDAQ een cryptobeurs openen. Dat wordt door zo’n grote aandelenmarkt niet gedaan omdat er een langzame dood van de industrie wordt verwacht.BTC prijs 20 december 2018

Marktkapitalisatie en BTC dominantie

In onderstaande grafiek is goed te zien dat Bitcoin nog steeds de koning is. De eerste cryptomunt is verantwoordelijk voor ruim de helft van de gehele marktwaarde van alle cryptovaluta. Het is ook goed te zien dat XRP na een dip midden in het jaar toch weer een relatief groot aandeel heeft gepakt. Terwijl Ethereum op dit moment genoegen moet nemen met een derde plek. Alle munten die niet expliciet genoemd worden nemen gezamenlijk ongeveer 20% van de markt voor hun rekening.marketcap coins 20 12 2018

Marktkapitalisatie van alle (grote) cryptomunten 

Bitcoin Cash, Stratis en andere altcoins doen gezellig mee

Bitcoin Cash (BCH) en Stratis (STRAT) zijn vandaag de grote stijgers. Zij zijn beide ruim 35% meer waard dan gisteren. Waves houdt zich na de eerdere stijging ook goed staande. Het project blijft solide in de top 20 staan na een succesvolle financieringsronde voor hun initiatief Vostok. De meeste altcoins zullen nooit meer op hun all time high komen, maar voor de projecten die wel levensvatbaar blijken te zijn is dat juist een kans om terrein te winnen. 2019 gaat sowieso spannend worden, welke coin je ook bezit.

Gerelateerde berichten

Moonriver (MOVR) klaar voor uitbraak: bullish signalen volgens analist

Thanh Lanh Tran

Ripple vs SEC update: wat betekent dit voor XRP?

Julian Smits

CIO Bitwise: Ethereum spoedig boven $5.000

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu