Blockchain Stories
Image default
Ethereum Nieuws

Cryptohandelaar flikt het met Ethereum op de digitale valutamarkt: zet $8.000 om in aanzienlijke $6 miljoen!

De digitale valutamarkt onderging aanzienlijke turbulentie dit weekend. Dit illustreert dat de actuele macro-economische trends nog steeds een aanzienlijke invloed hebben op de financiële markten. 

In maart vertoonde de marktsituatie aanzienlijke verschillen en heerste er onder cryptohandelaren nog een sfeer van opwinding en optimisme. Niet alle deelnemers hebben hetzelfde geluk gehad, maar één handelaar slaagde erin opmerkelijke winsten te behalen in een zeer korte tijdsspanne.

Crypto-investeerder boekt een winst van 78.000% met Ethereum memecoin

Een anonieme deelnemer aan cryptotransacties legde ongeveer $8.300 in voor een nieuwe memecoin op het Ethereum (ETH) netwerk, slechts een maand geleden. Memecoins zijn digitale valuta’s die doorgaans voortkomen uit humoristische concepten en bekend staan om hun buitengewone prijsvariaties.

De betreffende handelaar verwierf circa 8 miljard Apu Apustaja (APU) tokens op 11 maart. Het analysebedrijf Lookonchain rapporteert dat de handelaar op zowel 13 maart als 24 maart nog eens 300 miljoen extra APU-tokens heeft verworven. 

Een maand later, op 11 april, was de APU-token gestegen naar een waarde van $0,0007907. Hiermee was de waarde van APU in slechts één maand tijd met ongeveer 78.000% gestegen. Plotseling beschikte de anonieme cryptohandelaar over een bedrag van ongeveer $6,5 miljoen aan APU-tokens.

Zulke winsten zijn buitengewoon en worden beschouwd als uitzonderlijk fortuinlijk. Binnen de gemeenschap wordt momenteel druk gespeculeerd over de oorsprong van zo’n ongekend fortuinlijk scenario.

Iemand vraagt zich af of de betreffende handelaar mogelijk een ontwikkelaar is van het betreffende project. Een andere persoon looft de vastberadenheid van de handelaar omdat deze nog steeds de tokens in bezit heeft.

Op dat moment was dat echter nog de situatie. Een dag later zijn de tokens overgebracht naar een andere portemonnee, wat mogelijk suggereert dat ze toch verkocht zijn.

Memecoin apu apustaja ondergaat opnieuw aanzienlijke daling

Indien de handelaar zijn memecoins niet heeft verkocht, zou hij of zij nu mogelijk betreuren dat hij of zij dat niet heeft gedaan. De waarde van APU is de afgelopen dagen bijna gehalveerd, met een daling van bijna 50%.

Hierdoor is de huidige waarde van zijn investering nu “slechts” $3,5 miljoen. Niettemin is dit nog steeds een toename van bijna 39.000% binnen iets meer dan een maand. De handelaar zal dus weinig reden tot klagen hebben.

Dit illustreert de extreme schommelingen die kenmerkend zijn voor deze nieuwe memecoins en de inherente risico’s van handelen daarin. De waarde van deze valuta’s kan vaak even snel dalen als ze gestegen zijn, wat het lastig maakt om te bepalen wanneer het juiste moment is om te kopen of te verkopen. Voor veel mensen zijn de mogelijke hoge opbrengsten niet in balans met de aanzienlijke risico’s.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Bitcoin Whales kopen binnen 24 uur 47,000 BTC ter waarde van $2,967,768,000

Ulrich Martin

Ripple koersverwachting, tijd om XRP te kopen?

Timo Bruinsel

Bitcoin whale Mr. 100 koopt Bitcoin tijdens marktdip

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer