Blockchain Stories
Sui en Google Cloud gaan samenwerken op het gebied van AI en Web3
Altcoin Nieuws

Sui en Google Cloud gaan samenwerken op het gebied van AI en Web3

Sui en Google Cloud hebben de handen ineengeslagen op het gebied van Web3 en kunstmatige intelligentie (AI). Deze samenwerking heeft als doel om de integratie van Web3 applicaties en AI technologieën te versnellen, met een focus op verbeterde veiligheid, schaalbaarheid en de ontwikkeling van nieuwe tools.

Sui en Google Cloud gaan op verschillende vlakken samenwerken

Google Cloud zal de Sui blockchain data integreren in zijn BigQuery publieke datasets. Dit stelt ontwikkelaars in staat om krachtige analytische tools te gebruiken die essentieel zijn voor het innoveren op het gebied van gedecentraliseerde applicaties (dApps). Deze tools bieden ontwikkelaars de mogelijkheid om nieuwe inzichten te verwerven die cruciaal zijn voor de vooruitgang van dApps.

Een ander belangrijk aspect van deze samenwerking is de integratie van Google Cloud’s AI-platform, Vertex AI. Dit platform helpt Web3 ontwikkelaars bij het debuggen en verbeteren van code, wat leidt tot efficiëntere en effectievere applicatieontwikkeling.

Bovendien introduceert Mysten Labs, het team achter de Sui blockchain, een nieuw AI-gestuurd code audit tool. Deze tool is ontworpen om kwetsbaarheden te detecteren in diverse programmeertalen zoals Rust, Move, TypeScript en Solidity. Hiermee worden de beveiligingsmaatregelen aanzienlijk versterkt.

Een van de meest opvallende innovaties is Sui’s zkLogin technologie, die een naadloze overgang biedt voor gebruikers van traditionele web2 naar de gedecentraliseerde web3 omgevingen. Met zkLogin kunnen gebruikers via bekende OAuth inloggegevens, zoals die van Google, gemakkelijk toegang krijgen tot de blockchain van Sui en de daarop gebaseerde applicaties.

Sui koers reageert niet op het nieuws

Dit is groot nieuws voor de Sui blockchain zou je zeggen, maar de SUI koers reageert niet op het nieuws. De koers is met 7% gezakt naar $1,10 en is 50% verwijdert van de ATH.

Dit partnerschap tussen Sui en Google Cloud symboliseert een belangrijke stap voorwaarts in het aanbieden van veilige, schaalbare en gebruikersgerichte Web3 ervaringen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer