Blockchain Stories
Image default
Nieuws

Kraken lanceert nieuwe regeling in Duitsland

Vanaf ongeveer 10 juli 2024 zal Kraken Duitse klanten toegang bieden tot een scala aan innovatieve crypto producten via een speciaal aanbod.

Dit aangedreven door DLT Finance, een aanbieder van prime brokerage en bewaardiensten voor digitale activa.

Kraken maakte dit vandaag zelf bekend in een blog.  

Meer over Kraken 

Kraken is een cryptocurrency beurs gevestigd in San Francisco. Een beurs waar marktdeelnemers verschillende cryptocurrencies kunnen verhandelen die gekocht of verkocht zijn met fiat-valuta’s. 

Vanaf maart 2024 was Kraken ‘s werelds op zes na grootste cryptocurrency beurs met dagelijks een groot handelsvolume. 

DLT Finance is met al hun specialisatie goed uitgerust om veilige en conforme transacties te garanderen voor miljoenen potentiële crypto gebruikers in Duitsland. 

Voor Kraken is het dus een goede volgende zet. 

David Ripley is CEO van Kraken. Hij benadrukte het belang van samenwerking met toonaangevende partners in de industrie om het wereldwijde gebruik van cryptocurrencies te versnellen. 

Hieronder lees je zijn precieze woorden. 

CEO met feiten 

Ripley , zei:

Samenwerken met toonaangevende partners in de industrie is een essentieel onderdeel van onze missie om het wereldwijde gebruik van crypto te versnellen. Meer dan 5% van de Duitsers bezit al crypto activa. En we zijn ervan overtuigd dat onze innovatieve productreeks – samen met uitstekende lokale klantenservice in de eigen taal – aantrekkelijk zal zijn. Aantrekkelijk voor potentiële klanten nu crypto steeds meer mainstream wordt in heel Europa. 

David Ripley

Met deze samenwerking krijgen Duitse klanten toegang tot crypto met de zekerheid dat ze handelen met een eersteklas aanbod, terwijl Duitsland en de rest van Europa overgaat naar een nieuw Europees regelgevingskader.

Als verdere onderstreping van het strategische karakter van deze samenwerking, heeft Kraken ook aangekondigd van plan te zijn om iets anders over te nemen. Namelijk, de Nederlandse crypto broker Coin Meester B.V, die sinds vorig jaar al in handen van Kraken is.

Dit weerspiegelt de toewijding van Kraken om de activiteiten uit te breiden en tegelijkertijd te voldoen aan Europese regelgeving

Het is dus een beurs om de komende periode goed in de gaten te houden, want het zou je nog eens kunnen verrassen. 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Shiba Inu verwachting, zal SHIB opnieuw $0,000030 testen?

Timo Bruinsel

Chainlink benut de verschuiving in de markt en stijgt door!

Timo Bruinsel

Whale update: $1 miljard aan Toncoin, hoe nu verder?

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer