Blockchain Stories
Een Bitcoin doorbraak van $70.000 is cruciaal, zegt Mati
Bitcoin Nieuws

Een Bitcoin doorbraak van $70.000 is cruciaal, zegt Mati

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Een nieuwe stijging van Bitcoin boven de $70.000 is een belangrijk signaal voor handelaren, maar volgens Mati Greenspan, oprichter van Quantum Economics, is analyse zinloos totdat dit daadwerkelijk gebeurt. Ik ben persoonlijk van mening dat advies van analisten zeker wel raadzaam kunnen zijn.

Wat zegt Mati nu precies?

Mati is van mening dat het bestuderen van de Bitcoin prijs en het analyseren van de grafieken van boven naar beneden zinloos is. Hij stelt dat dit pas relevant wordt wanneer de cryptocurrency weer dichter bij zijn all time high komt. Zo zegt hij:

Het zijn de doorbraken die opwindend zijn, dus totdat we een doorbraak hebben, zal het analyseren van de grafieken vrij zinloos zijn.

Bron: Mati Greenspan

Hij beweert dat er momenteel veel ruis is onder cryptohandelaren en analisten die marktcommentaar geven.

Wat de grafiek betreft, is er een zeer breed bereik tussen ongeveer $50.000 en $70.000. Wat er binnen dit bereik gebeurt, is veel minder significant.

Bron: Mati Greenspan

Huidige prijs en wat zeggen andere anlisten

Op het moment van schrijven bedraagt ​​de Bitcoin koers $66.347,76 en bevindt deze zich aan de bovenkant van Mati’s genoemde bereik. Als er nog ongeveer 5% bijkomt, zou de koers stijgen naar $70.000, iets waar verschillende analisten in geloven.

Cryptohandelaar Yoddha plaatste op X op 16 mei een tweet waarin hij aangaf dat het huidige bereik zeker een bullish voortzettingspatroon vertoont. Een doorbraak zal Bitcoin naar een nieuw all time high sturen.

Deze voorspelling komt slechts twee maanden nadat Bitcoin zijn huidige all time high van $73.797 bereikte op 14 maart.

Ondertussen wijst een bullish indicator erop dat de neerwaartse trend van de Bitcoin prijs afneemt, met kopers die marktdominantie winnen. Verschillende handelaren hebben in de afgelopen week een omgekeerd hoofd-en-schouderpatroon waargenomen, waarbij sommigen suggereren dat dit een aanstaande doorbraak aangeeft.

Bitcoin breekt momenteel uit het omgekeerde hoofd-en-schouderpatroon zoals besproken in de vorige grafiekupdates, het technische prijsdoel is ingesteld op ongeveer $75,2K.

Bron: Yoddha

Waarschijnlijk bezig met het afdrukken van een hogere bodem en hertesten in de grafieken, het mogelijke niveau om hier te herstellen is 62-63k.

Bron: Crypto Nova

Voegde handelaar Crypto Nova toe.

Kortom, zeker iets om in de gaten te houden want ik ben van mening dat de Bitcoin bull run niet ver weg is gezien de verschillende visies van analisten.

Gerelateerde berichten

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Bitcoin ETF’s zien nog steeds een gigantische uitstroom

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu