Blockchain Stories
PayPal lanceert eigen stablecoin PYUSD op Solana
Nieuws Solana

PayPal lanceert eigen stablecoin PYUSD op Solana

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

PayPal heeft aangekondigd dat hun stablecoin, PYUSD, nu beschikbaar is op de Solana blockchain. Dit is een belangrijke stap voor zowel PayPal als Solana, want het biedt nieuwe mogelijkheden voor gebruikers en ontwikkelaars in de cryptowereld.

Wat betekent dit voor PayPal?

PayPal lanceerde PYUSD eerder als een manier om betalingen makkelijker te maken en stablecoins meer mainstream te maken. Door PYUSD naar Solana te brengen, kan PayPal profiteren van de snelle en goedkope transacties die Solana biedt. Dit kan gebruikers aanzetten om meer te handelen met PYUSD, zeker voor microtransacties en dagelijkse betalingen.

Solana staat bekend om zijn hoge transactiesnelheden en lage kosten. Dit maakt het interessant voor ontwikkelaars en bedrijven die op zoek zijn naar schaalbare oplossingen. Met PYUSD op Solana kunnen gebruikers snel en efficiënt betalingen doen zonder hoge transactiekosten. Dit kan vooral zinvol zijn voor bedrijven die veel kleine transacties verwerken.

“Dit is een belangrijke stap voor zowel PayPal als Solana,” volgens een anonieme bron. “Het toont aan dat grote bedrijven serieus kijken naar de voordelen van blockchaintechnologie.”

De cryptogemeenschap heeft positief gereageerd op dit nieuws. Veel analisten zien het als een slimme zet van PayPal om hun stablecoin toegankelijker te maken. Door samen te werken met Solana, kan PayPal profiteren van de groeiende populariteit van deze blockchain.

Wat betekent dit voor Solana?

Voor Solana is de toevoeging van PYUSD een nieuwe mijlpaal. Het laat zien dat grote bedrijven vertrouwen hebben in de technologie en bereid zijn om samen te werken. Dit kan meer aandacht en investeringen naar Solana trekken, wat de groei van het netwerk verder kan stimuleren.

De samenwerking tussen PayPal en Solana is een veelbelovende ontwikkeling in de cryptowereld. Het laat zien dat stablecoins steeds meer geaccepteerd worden en dat blockchain technologie blijft evolueren. Voor gebruikers betekent dit snellere, goedkopere en betrouwbaardere transacties. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze samenwerking zich verder ontwikkelt en welke impact het zal hebben op de bredere cryptomarkt.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu