Blockchain Stories
Donald Trump accepteert Bitcoin Lightning donaties voor campagne
Bitcoin Nieuws

Donald Trump accepteert Bitcoin Lightning donaties voor campagne

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Donald Trump’s presidentiële campagne heeft de aandacht getrokken door als eerste Bitcoin Lightning Network betalingen te accepteren voor campagne donaties. De campagne werkt samen met Bitcoin Lightning Network infrastructuurleverancier OpenNode om deze donaties mogelijk te maken.

Het besluit van Trump om Bitcoin en andere cryptocurrencies te promoten laat zijn inzet zien om het land een leidende rol te geven op het gebied van crypto. Deze stap komt op een moment dat crypto steeds meer mainstream wordt, met Trump aan kop van deze ontwikkeling.

OpenNode is enthousiast over hun samenwerking met Trump’s campagne. Een vertegenwoordiger van OpenNode gaf aan dat dit een belangrijke stap is voor Bitcoin in de mainstream politiek.

Volgens een rapport van 21 mei, kondigde Trump’s campagne aan dat ze crypto donaties accepteren via het Coinbase Commerce product. Trump gaf aan dat zijn partij een cryptoteam zal opzetten tegen het anticrypto standpunt van President Biden en Senator Elizabeth Warren.

In aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2024 hebben zowel Trump als Biden hun standpunt over crypto duidelijk gemaakt. Terwijl Biden zijn twijfel over de cryptowereld uitte, spotte Trump met hem door te zeggen: “Hij heeft geen idee, maar…hij is erg tegen.”

De cryptogemeenschap zal de ontwikkelingen rondom Trump’s campagne en zijn betrokkenheid bij Bitcoin op de voet volgen. Dit kan een grote invloed hebben op de toekomstige koers van Bitcoin en andere cryptocurrencies zoals Ethereum, Solana en Ripple. Het blijft spannend om te zien hoe deze politieke zet de crypto markt zal beïnvloeden.

De stap van Donald Trump om Bitcoin donaties te accepteren kan een grote invloed hebben op de politieke en financiële wereld. Door cryptocurrency te accepteren, laat hij zien dat hij openstaat voor innovatieve technologieën en nieuwe manieren van financiële ondersteuning. Dit kan zijn populariteit onder jonge, tech savvy kiezers vergroten en een trend zetten voor toekomstige politieke campagnes.

Het gebruik van Bitcoin Lightning Network biedt bovendien snellere en goedkopere transacties, wat het aantrekkelijk kan maken voor donateurs. Dit initiatief kan ook de koers van Bitcoin positief beïnvloeden, gezien de toenemende acceptatie en het vertrouwen in cryptocurrencies.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu