Blockchain Stories
Cardano trein lijkt dan nu écht te vertrekken door nieuwe Cardano Node
Altcoin Nieuws

Cardano trein lijkt dan nu écht te vertrekken door nieuwe Cardano Node

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De Cardano koersontwikkeling kent grote pieken en minstens even grote dalen. Met name in de laatste periode is de koers van Cardano hard onderuitgezakt, terwijl sommige analisten juist zo positief over de Cardano koers zijn.

Volgens Charles Hoskinson, mede oprichter van het Cardano platform, gaat de komende update onwijs belangrijk zijn. Hij geeft aan dat juist deze update voor een gigantische groei kan zorgen.

WC eend raadt WC eend aan

Wij van WC-eend adviseren WC-eend. Binnen de marketing- en reclamebranche is dit een populair gezegde, waaraan ik direct moest denken toen ik de onderstaande tweet van Charles Hoskinson voorbij zag komen:

Wat Hoskinson eigenlijk zegt, is dat zijn crypto project nu echt groot gaat worden. Dit is uiteraard makkelijk te zeggen en heeft ongetwijfeld een onderliggend doel. Toch is het uiterst interessant om eens naar de nieuwe Cardano Node te kijken. Deze Node, versie 9.0, lijkt inderdaad flink te verschillen ten opzichte van de huidige Node.

Peer-review onderzoek

Hoskinson is geen man die snel geld wil verdienen of snel een crypto project wil lanceren. Al geruime tijd werkt hij, samen met het team, hard aan de ontwikkeling van Cardano. Hij geeft hierbij nadrukkelijk aan dat het volgens een marathon is en geen sprint. De veranderingen die nu voor Node 9.0 aangekondigd zijn, zijn dan ook het gevolg van een uitgebreid peer-review onderzoek. Hoskinson is niet over één nacht ijs gegaan, maar heeft talloze onderzoeken en analyses uitgevoerd. Deze onderzoeken vormen de basis van onder meer onderstaande verandering.

Voltaire

Binnen Node 9.0 van Cardano is één van de belangrijkste implementaties een systeem met de naam ‘Voltaire’. Hoskinson zegt hier het volgende over: “Voltaire is het meest geavanceerde blockchain-governance systeem”. Het stelt Cardano investeerders namelijk in staat om in de toekomst mee te stemmen en nieuwe functies voor te stellen. Dit systeem draagt dan ook aanzienlijk bij aan de verbeterde decentralisatie.

Dat Cardano juist met dit systeem op de proppen komt, mag geen verrassing zijn. In de afgelopen periode is namelijk regelmatig kritiek geuit op het gebrek aan decentralisatie bij dit crypto project. Met de lancering van Voltaire tracht Hoskinson om deze kritiek de grond in te trappen.  

Gaat Cardano dan echt groot worden?

Cardano is al jarenlang één van de meest besproken altcoins. Op zich verrassend, omdat de prestaties van deze altcoin nou niet over naar huis te schrijven zijn. Toch lijken veel crypto-investeerders nog steeds geloof in dit crypto project te hebben. Of dit geloof zich ooit uit gaat betalen? Dat is de vraag, maar de aankondiging van Node 9.0 lijkt een eerste stap in de juiste richting te zijn.

Overigens kan de Cardano koers nog flink groeien, totdat het pas zijn All Time High behaalt. De huidige koers, pakweg $0,44, is slechts een schim van de All Time High van ruim $3.00. Er is dus nog een hoop werk aan de winkel, maar het team van Hoskinson lijkt de juiste stappen te zetten.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Memecoins keren de bearish markttrend om

Scott

Whales momenteel actief in de memecoin markt

Timo Bruinsma

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu