Blockchain Stories
Game platform The Sandbox investeert in Shiba INU en Dogecoin
Altcoin Memecoin Nieuws

Game platform The Sandbox investeert in Shiba INU en Dogecoin

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Het grote en bekende game platform The Sandbox heeft nieuwe investeringen in crypto gedaan. Het platform kondigde aan dat ze in zowel Shiba INU (SHIB) als in Dogecoin (DOGE) geïnvesteerd hebben. Met deze investeringen breiden ze hun toch al brede positie in de cryptomarkt verder uit.

Metaverse-bedrijf met unieke bedrijfsvoering

The Sandbox staat te boek als een metaverse-bedrijf met een unieke bedrijfsvoering. Dit bedrijf weet namelijk blockchain technologie, virtual reality (VR) en gaming met elkaar te combineren. Dit doet het bedrijf bijzonder succesvol, gezien de opkomst in de afgelopen jaren.

Brede crypto portefeuille

Door de jaren heen heeft The Sandbox een flinke naam opgebouwd. Dit is te danken aan het unieke aanbod van dit gaming bedrijf, maar ook aan de investeringen in cryptocurrency. The Sandbox staat onder meer bekend om de investering in memecoins. Daar voegt The Sandbox nu dus extra investeringen aan toe.

Waarom The Sandbox specifiek voor Shiba INU en Dogecoin heeft gekozen? Het platform zegt hier zelf het volgende over: “De aankoop van deze munten zal hun specifieke gemeenschappen helpen ondersteunen, onze aanwezigheid in de Web3-cultuur vergroten en nut bieden aan zowel onze gebruikers als het bredere memecoin-collectief”.

Overigens is het zo dat The Sandbox niet alleen deze twee memecoins gekocht heeft. Men heeft er ook voor gekozen om te investeren in PEPE, Degen, Book of Meme en Bonk. Al deze cryptocoins hebben dus één ding gemeen: het gaat om een memecoin. Iets waar het gaming bedrijf The Sandbox blijkbaar erg in gelooft.

Verdere uitbreiding

De investering in deze memecoins kan gezien worden als een verdere uitbreiding. In de afgelopen jaren heeft The Sandbox al in vele cryptocoins geïnvesteerd en dit onderdeel uit laten maken van hun metaverse.

Met name tijdens de NFT-hype in 2021 wist The Sandbox flink te groeien. Destijds kozen veel mensen ervoor om virtueel onroerend goed in de metaverse te kopen. Dit werd onder meer gestimuleerd door Snoop Dogg. Hij begon zijn eigenlijk community in wereld van The Sandbox en wist daar een flinke stimulans aan te geven. Een investeerder besloot namelijk om $450.000 uit te geven om puur de buurman te worden van Snoop Dogg in de metaverse. Sindsdien is de NFT wereld en metaverse eigenlijk niet meer zo populair geweest.

Wat is de volgende stap?

Dat The Sandbox in deze memecoins investeert, geeft aan dat ze in deze coins geloven. Tegelijkertijd geeft het ook aan dat dit gaming bedrijf nog niet klaar is. Het bedrijf zal in de komende jaren hoogstwaarschijnlijk ook in andere memecoins blijven investeren.

Uiteraard is er tegelijkertijd een hoop te doen om de memecoins. Hebben deze coins wel een meerwaarde? Of is het een soort van piramidespel waar alleen de ontwikkelaars beter van worden? De waarheid zal ongetwijfeld ergens in het midden liggen en wordt in de komende jaren ongetwijfeld duidelijk. Voor nu is het overduidelijk dat The Sandbox in memecoins gelooft en dit laat zien middels grote investeringen. We zijn benieuwd wat dit met de koers van Shiba INU en Dogecoin gaat doen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Opvallend: Engelse voetbalclub koopt Bitcoin voor $4,5 miljoen

Scott

Mt. Gox is actief en laat de Bitcoin koers dalen

Scott

Kan Avalanche verdubbelen na het doorbreken van weerstand?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu