26 september 2023
Blockchain Stories
Cryptomarkt Update

Marktupdate: Bitcoin, stijging Revain en TenX

Marktupdate Bitcoin, Revain en TenX onder de loep

Tijd voor weer een nieuwe update over de huidige markt. In dit artikel kijken we naar BTC, Revain en TenX. Verder was afgelopen week één Bitcoin Cash (BCH) voor het eerst meer waard dan één Ether (ETH). Rond het prijspunt van 90 dollar was BCH voor het eerst duurder dan een ETH. Ook steeg Waves gestaag door, zoals dat dat al een langere poos doet. Lees hierover onze de eerdere marktupdate.

Bitcoin (BTC)

De afgelopen weken was het een treurig verhaal rondom de prijs van BTC. Maar na een dieptepunt dat afgelopen week werd bereikt, is Bitcoin weer een klein beetje aan het terugkomen. Waar de $3200 werd aangetikt, zorgde een recente spike ervoor dat één Bitcoin nu $3400 waard is. Dat is echter nog steeds zo’n 3% minder dan zeven dagen geleden. Qua prijspunt is het al met al een bijzonder droevig jaar geworden. Heel misschien kunnen we deze kerstmis nog een klein wondertje verwachten, maar dat lijkt slechts ijdele hoop.

BTC update prijs
BTC prijs update

Revain (R)

 

Een interessante chart is die van Revain. Zoals hieronder te zien is, was er op 16 december ineens een enorme prijsstijging. Met een keurige 43e positie op de ranking van CoinPaprika, heeft R de afgelopen week dus zeker goede zaken gedaan. De prijs is met maar liefst 50% gestegen. Deze relatief onbekende token is op dit moment voor $0,20 te verhandelen. Op het platform van Revain kun je reviews plaatsen over cryptoprojecten of -exchanges. Wanneer je dit doet word je beloond met de R token. In de huidige markt valt een grote sprong in waarde al snel op, dat is voor Revain nu ook het geval.

Revain R prijs update

TenX (PAY)

Als er één steady grower was de afgelopent tijd dan was dat PAY. Enkele dagen geleden werd er bekend gemaakt dat er een airdrop aan zit te komen. Over twee weken zul je voor elke PAY die je hebt een TenX token ontvangen. Sinds dat nieuws bekend is gemaakt, willen er veel mensen meeliften om gratis tokens te ontvangen. Daarom steeg de prijs met maar liefst 75%! Op dit moment is een PAY $0,44 waard.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Bitcoin populair in China, Binance komt met nieuwe cryptobeurs

Robin Heester

Bitcoin voor politici in Rusland, hacker steelt 45.000 ETH

Robin Heester

Binance en Bitcoin SV, Frankrijk zet in op blockchain

Robin Heester
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.