Blockchain Stories
Image default
Cryptomarkt Update

Marktupdate: Bitcoin, stijging Revain en TenX

Tijd voor weer een nieuwe update over de huidige markt. In dit artikel kijken we naar BTC, Revain en TenX. Verder was afgelopen week één Bitcoin Cash (BCH) voor het eerst meer waard dan één Ether (ETH). Rond het prijspunt van 90 dollar was BCH voor het eerst duurder dan een ETH. Ook steeg Waves gestaag door, zoals dat dat al een langere poos doet. Lees hierover onze de eerdere marktupdate.

Bitcoin (BTC)

De afgelopen weken was het een treurig verhaal rondom de prijs van BTC. Maar na een dieptepunt dat afgelopen week werd bereikt, is Bitcoin weer een klein beetje aan het terugkomen. Waar de $3200 werd aangetikt, zorgde een recente spike ervoor dat één Bitcoin nu $3400 waard is. Dat is echter nog steeds zo’n 3% minder dan zeven dagen geleden. Qua prijspunt is het al met al een bijzonder droevig jaar geworden. Heel misschien kunnen we deze kerstmis nog een klein wondertje verwachten, maar dat lijkt slechts ijdele hoop.

BTC update prijs
BTC prijs update

Revain (R)

 

Een interessante chart is die van Revain. Zoals hieronder te zien is, was er op 16 december ineens een enorme prijsstijging. Met een keurige 43e positie op de ranking van CoinPaprika, heeft R de afgelopen week dus zeker goede zaken gedaan. De prijs is met maar liefst 50% gestegen. Deze relatief onbekende token is op dit moment voor $0,20 te verhandelen. Op het platform van Revain kun je reviews plaatsen over cryptoprojecten of -exchanges. Wanneer je dit doet word je beloond met de R token. In de huidige markt valt een grote sprong in waarde al snel op, dat is voor Revain nu ook het geval.

Revain R prijs update

TenX (PAY)

Als er één steady grower was de afgelopent tijd dan was dat PAY. Enkele dagen geleden werd er bekend gemaakt dat er een airdrop aan zit te komen. Over twee weken zul je voor elke PAY die je hebt een TenX token ontvangen. Sinds dat nieuws bekend is gemaakt, willen er veel mensen meeliften om gratis tokens te ontvangen. Daarom steeg de prijs met maar liefst 75%! Op dit moment is een PAY $0,44 waard.

Gerelateerde artikelen

Analisten verliezen vertrouwen in bullish Bitcoin koers: “Waar komt het kapitaal vandaan?”

Marijn Van Leeuwen

Crypto exchange Coinbase ontvangt licentie in Canada

Marijn Van Leeuwen

Ripple wil stablecoin lanceren: Wat gaat dit betekenen voor Tether en Circle?

Marijn Van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer