Blockchain Stories
Altcoin Daily voorspelt 2024 ATH’s van o.a. XRP, LINK, TRX, VET en INJ
Altcoin Nieuws Ripple

Altcoin Daily voorspelt 2024 ATH’s van o.a. XRP, LINK, TRX, VET en INJ

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Altcoin Daily een bekende crypto analist en YouTuber met meer dan 1,6 miljoen volgers op X heeft zijn speculatieve voorspellingen over koershoogtepunten die sommige munten zouden kunnen bereiken in 2024 gedeeld. Hij focust hierbij op enkel de all-time highs (ATH’s) van altcoins en Bitcoin tijdens de 2024 bullrun. In totaal deelt hij meer dan 40 prijsvoorspellingen.

Deze voorspellingen variëren sterk, met enkele opvallend hoge targets waar veel cryptobeleggers blij van worden. Uiteraard geldt dat dit slechts voorspellingen en meningen zijn van deze analist en dat natuurlijk niemand de toekomst daadwerkelijk kan voorspellen.

Prijsvoorspellingen van meer dan 40 altcoins

Bitcoin zou volgens Altcoin Daily kunnen stijgen tot $120,000 en dat is meteen de meest conservatieve prijsvoorspelling. Hoewel het een verdubbeling is van de huidige Bitcoin koers, verwacht hij dat andere altcoins veel harder zullen stijgen.

Volgens hem ziet Ethereum een mogelijke piek van $8,800, dit is bijna een verdubbeling van de eerdere ATH van $4.878.

Voor XRP verwacht hij een all-time high koers van $5, dit is een koers waar de meeste XRP beleggers van dromen. De meest recente ATH was $3,40 en dit was meer dan 6 jaar geleden. Tijdens de vorige bull run presteerde XRP niet, door de rechtszaak met de SEC.

LINK gaat ook flink stijgen volgens Altcoin Daily. Chainlink, die ondermaats presteert in vergelijking met de rest van de markt, gaat volgens hem naar de $120. De eerdere ATH van LINK was $52,70, zo’n 3 jaar geleden.

Tron (TRX) die zijn laatste ATH 6 jaar geleden zag, gaat volgens hem zo’n 16 keer overdekop. Zijn voorspelling is $2 per TRX.

VeChain, nog steeds een populaire munt onder beleggers, gaat volgens hem naar $0,75. Momenteel handelt de VET koers voor zo’n $0,035, de eerdere ATH was rond de $0,281.

Injective Protocol gaat volgens de analist keer 9 naar $220. Momenteel handelt de INJ koers rond de $24, maar zag zijn ATH van $52,71 dit jaar nog.

Andere opvallende voorspellingen zijn $720 voor Solana, $1.800 voor Binance Coin en zelfs $350 voor Avalanche. Deze voorspellingen wijzen op een optimistisch scenario waarin de markt opnieuw een periode van sterke groei doormaakt.

Ook minder bekende altcoins zoals Render Token, met een voorspelde ATH van $80 en Polkadot, met een mogelijke piek van $99, worden in het zonnetje gezet. Hieronder zie je al zijn voorspellingen:

Dit is uiteraard geen financieel advies

Hoewel deze prijsdoelen interessant zijn voor discussie en dromen over wat zou kunnen zijn, benadrukt Altcoin Daily dat deze voorspellingen puur voor vermaak zijn en niet als financieel advies moeten worden opgevat. De wereld van cryptocurrencies is volatiel en onvoorspelbaar, en zoals altijd is er een reële kans dat elke munt naar nul zou kunnen dalen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Bitcoin ETF’s zien nog steeds een gigantische uitstroom

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu