Blockchain Stories
AI voorspelt een opmerkelijke prijs voor Solana tegen het einde van 2024
Altcoin Nieuws Solana

AI voorspelt een opmerkelijke prijs voor Solana tegen het einde van 2024

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De koers van Solana (SOL) heeft de afgelopen tijd een stormachtige route afgelegd. Doordat er steeds meer en nieuwe projecten op de blockchain werden gelanceerd, steeg de koers van SOL de afgelopen maanden van $20 tot boven de $200. De voorspellende algoritmen van AI hebben op basis van deze ontwikkelingen een opmerkelijke prijsvoorspelling gedaan.

De munt doet het over het algemeen goed. Door een reeks updates en upgrades in het ecosysteem van Solana, is de prijs van SOL sinds het begin van 2024 met 42,16% gestegen. De piek lag boven $200, maar de afgelopen zeven dagen heeft er een hevige correctie van 13,7% plaatsgevonden. Op het moment van schrijven staat de koers op $148,20.

AI gestuurde algoritmen voorspellen Solana prijs voor eind 2024

Door de ontwikkelingen van de afgelopen maanden, besloot Finbold kunstmatige intelligentie te raadplegen voor het vaststellen van de Solana prijs voor het einde van 2024. De resultaten staan in schril contrast met de koersen van de afgelopen weken.

Uit de resultaten kwam naar voren dat de prijs van SOL tot medio oktober relatief stabiel zal blijven. Dit omvat een prijs die schommelt tussen de $150 en $175. Volgens het algoritme van AI zal er in het laatste kwartaal van 2024 een explosieve stijging van de koers plaatsvinden. Let op: de onderstaande prijzen zijn speculatief en zijn voorspeld door kunstmatige intelligentie. Wij geven nooit beleggingsadvies.

Prijsvoorspelling voor het einde van het jaar

Volgens het algoritme van de AI die Finbold heeft geraadpleegd, kunnen investeerders de gordels omdoen, want volgens kunstmatige intelligentie gaat de koers van Solana (SOL) in de laatste maanden van 2024 als een raket. In november zou de prijs snel stijgen naar $200 en zal aan het einde van de maand december zelfs tot boven $365 kunnen komen.

Zoals we gewend zijn, zal er na elke explosieve stijging een correctie plaatsvinden. Dit voorziet AI ook, de prijs van SOL zal aan het einde van het jaar uitkomen op $324,09. Er zit een kanttekening aan deze voorspelling: het staat haaks op de huidige stabiliteit van Solana (SOL). Een extreme prijsstijging op korte termijn zou onlogisch zijn. AI voorspelt namelijk een stabiele koers voor het grootste deel van 2024.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Waarom Bitcoin niet reageerde op het CPI rapport van juni

Timo Bruinsma

Het is voorbij: Duitsland heeft alle Bitcoin verkocht

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu