Blockchain Stories
Bitvavo bereikt mijlpaal van 300 verschillende cryptomunten
Altcoin Bitvavo Crypto Exchange Nieuws

Bitvavo bereikt mijlpaal van 300 verschillende cryptomunten

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Bitvavo, de grootste crypto exchange van Nederland, bereikt een nieuwe mijlpaal van maar liefst 300 verschillende altcoins. De exchange voegde onlangs LayerZero (ZRO) toe op het platform, waardoor de teller op 300 kwam te staan. Het listen van nieuwe munten is niet gestopt bij de 300, aangezien het platform op dit moment al 301 verschillende munten aanbiedt.

Deze week nog ontving Bitvavo een goedkeuring om zich officieel te registreren als Virtual Asset Service Provider in Spanje. En werden de fees verlaagd voor USDT en USDC naar 0,10%. Hiermee wordt Bitvavo steeds interessanter in Europa.

Nieuwe crypto’s worden in rap tempo toegevoegd

De afgelopen maanden groeit het aanbod van Bitvavo hard. Vorig jaar september vierde Bitvavo nog haar 200ste crypto op het platform. Dit is binnen een jaar tijd met meer dan 100 crypto’s gegroeid. Bitvavo speelt hiermee in op de grote vraag naar kleinere en nieuwe altcoins.

In maart 2024 bereikte Bitvavo de mijlpaal van 250 verschillende assets en hier werden in april 33 crypto’s en in mei 11 crypto’s aan toegevoegd. Een flinke groei dus in een jaar tijd.

Uiteraard betekent niet dat alle altcoins even betrouwbaar zijn. Doe altijd goed onderzoek naar het project waar je in investeert.

Ook heeft Bitvavo in het afgelopen jaar een aantal munten moeten verwijderen van het platform. Dit gebeurt vaak doordat gebruikers minder geïnteresseerd zijn in deze munten en er simpelweg minder handelsvolume is. Voorbeelden hiervan zijn WAVES, XEM, OMG en Aragon, welke ook van Binance zijn verwijderd.

Bitvavo groeit hard

Het bereiken van 300 verschillende altcoins op het platform zorgt ervoor dat het aanbod van Bitvavo één van de grootste is in Nederland. Een kleine vergelijking met andere Nederlandse brokers en exchanges:

  • BLOX: 100+ crypto’s
  • Bitonic: Alleen Bitcoin
  • Anycoin Direct: 108 crypto’s
  • Finst: 110 crypto’s

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

XRP koers stijgt 9%: Dit zijn de mogelijke redenen voor de stijging

Thanh Lanh Tran

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu