Blockchain Stories
Binance voegt directe stortingen en opnames voor dYdX toe
Altcoin Binance Crypto Exchange Nieuws

Binance voegt directe stortingen en opnames voor dYdX toe

Als je Binance als exchange gebruikt, kun je nu rechtstreeks dYdX tokens storten en opnemen. In Nederland is Binance niet beschikbaar, maar in België nog wel. dYdX is een native token van het L1 protocol dYdX Chain. Hoewel het al mogelijk was om dYdX te storten, waren opnames niet beschikbaar totdat er voldoende volume was, maar dat is nu verleden tijd.

Benieuwd naar de dYdX koers? Lees dan snel verder!

Binance voltooit integratie met dYdX

Op dit moment is dYdX een toonaangevend platform in de markt voor gedecentraliseerde beurzen en is het het grootste in zijn soort. Dat Binance nu stortingen en betalingen accepteert, is een belangrijke ontwikkeling die potentieel verdere groei van dYdX kan stimuleren. Het is om deze reden zeker interessant om deze coin in de gaten te houden. Dit nieuws werd via X gedeeld, zie de link hieronder:

Deze integratie op Binance betekent dat gebruikers dYdX niet alleen kunnen gebruiken voor stortingen en opnames, maar het opent ook toegang tot gedecentraliseerde applicaties, oftewel dApps. Een ander platform dat dYdX ondersteunt is OKX.

DYdX is een community gestuurde Cosmos appchain die 100% van de protocolkosten verdeelt onder de dYdX houders in USDC, een stablecoin. Hierdoor kunnen dYdX houders ervoor kiezen om hun coins te staken, wat hen uiteindelijk meer oplevert. Het is zeker een interessant model.

De groei van dYdX

DYdX behoort tot het DEX netwerk en is een van de grootste in dit netwerk qua handelsvolume en marktkapitalisatie. Volgens onze gegevens is de huidige koers $2,156 met een totale marktkapitalisatie van $1,20 miljard.

Groei-indicatoren voor de dYdX Chain van afgelopen week tonen aan dat het wekelijkse handelsvolume meer dan $7,5 miljard bedroeg, terwijl het aantal dagelijks actieve handelaren 2.100 bereikte. Vorige week werd meer dan $1,24 miljoen in USDC uitbetaald aan stakers.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer