Blockchain Stories
Render prijs (RNDR) voorlopig nog onder druk, wat wordt de uitkomst?
Altcoin Nieuws

Render prijs (RNDR) voorlopig nog onder druk, wat wordt de uitkomst?

Ondanks een correctie van ongeveer 4% in de afgelopen dag, heeft de Render (RNDR) prijs een stijging van 7,36% geregistreerd. Dit in de afgelopen 30 dagen met een Year-to-Date (YTD) rendement van 133,34% in waardering. Ook deze week heeft het positieve cijfers laten zien, maar kan het dit vasthouden?

Meer over RNDR

RNDR is de native token van het Render netwerk. Render is een blockchain-ecosysteem dat gedecentraliseerde computer resources biedt aan makers en ontwikkelaars. 

RNDR tokens worden gebruikt als betaalmiddel binnen het netwerk om toegang te krijgen tot de rekenkracht. De technologische samenwerkingen tussen blockchain technologie en AI heeft de vraag naar RNDR, een andere crypto AI token, doen toenemen.

Het netwerk werd in 2017 gelanceerd door OTOY Inc. Sinds de lancering heeft het Render netwerk verschillende partnerschappen gesloten en een actieve gebruikersgemeenschap opgebouwd. Het blijft zich daarnaast ontwikkelen als een belangrijke speler op het gebied van gedecentraliseerd renderen en grafische technologie.

Weerstand voor Render

De 50/200-daagse EMA laat een bearish trend zien op de 4-urige timeframe. Dit duidt op een sterke bearish invloed in de cryptomarkt.

De Moving Average Convergence Divergence (MACD) toont een constante daling en wijst op een toename van de koopdruk. De gemiddelde prijs laten echter een negatief sentiment zien, wat wijst op onzekerheid in de toekomst. In de crypto wereld is dit natuurlijk vaak het geval, maar daardoor wel belangrijk om in de gaten te houden.

Als de markt weer aantrekt dan kan de Render prijs deze week proberen de weerstand van $10,510 / ​​€9,675 te doorbreken. Als de kopers de overhand blijven houden, kan de prijs verder stijgen en het hogere niveau van $11,560 / €10,643 proberen te bereiken. 

Aan de andere kant kunnen de verkopers sterker zijn dan de kopers en kan de RNDR prijs deze maand dalen naar het belangrijke ondersteuningsniveau van $9,460 / ​​€8,709. 

Wat denk jij dat het gaat worden?

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer