Blockchain Stories
7 altcoins om te kopen die kunnen exploderen volgens AltCryptoGems
Altcoin Nieuws

7 altcoins om te kopen die kunnen exploderen volgens AltCryptoGems

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Sjuul van AltCryptoGems is weer terug met een verse kijk op de cryptomarkt. Na meer dan 48 uur grondig onderzoek, wil hij vandaag zeven altcoins belichten die volgens hem veel potentieel hebben om je investeringsportfolio te laten groeien.

Hij is van mening dat je portfolio sneller kan groeien met altcoins dan met Bitcoin. Bitcoin zou namelijk moeten stijgen naar $120.000 voor een verdubbeling van je investering. En altcoins hebben een relatief hoger groeipotentieel.

Laten we eens kijken naar zijn keuzes en hun unieke eigenschappen. Uiteraard is dit geen financieel advies en is het verstandig om ook je eigen onderzoek te doen.

1. Injective (INJ)

Sjuul is enthousiast over Injective, een gedecentraliseerd platform dat in 2018 werd gelanceerd. Dit platform maakt het mogelijk om te hanelen in diverse activa zoals aandelen en derivaten, zonder tussenkomst van centrale tussenpersonen.

Met een huidige prijs van $19,69 per token, ziet hij veel groeipotentieel in Injective binnen de DeFi markt. INJ is verkrijgbaar bij Bitvavo en Bybit.

2. WOO X (WOO)

Volgens hem is WOO X een cruciaal onderdeel van het WOO Network dat een gecentraliseerd crypto handelsplatform biedt. Dit platform biedt zowel spot- als futuresmarkten met lage kosten en hoge liquiditeit, wat volgens Sjuul essentieel is voor efficiënt handelen.

De huidige prijs per token is: $0,1823. Verkrijgbaar bij OKX en MEXC.

3. ANyONe (ANYONE)

Anyone Foundation is een project dat Sjuul opvalt vanwege de focus op het verbeteren van het Tor netwerk met blockchain technologie. Hij gelooft dat het combineren van crypto met anoniem internetten de privacy aanzienlijk kan versterken, wat ANYONE een interessante keuze maakt voor privacy bewuste investeerders.

De huidige koers staat op $1,20 per token. ANyONe is alleen verkrijgbaar via Uniswap.

4. Linq AI (LNQ)

Linq AI is volgens Sjuul een project dat opvalt door zijn inzet van AI tools voor automatisering binnen de Web3 wereld. Met een beperkt aanbod en een inkomstenverdelingsprogramma genaamd EarnAI, ziet hij het als een ideale keuze.

De huidige prijs per token is: $0,14 en is verkrijgbaar bij MEXC.

5. Non-Playable Coin (NPC)

De Non-Playable Coin is voor Sjuul een keuze door de unieke combinatie van memes en NFT’s. Hij ziet dit project als potentieel populair vanwege de speelse benadering en gericht op brede adoptie.

Prijs per NPC is op dit moment: $0,0152 en is verkrijgbaar bij MEXC.

6. Zignaly (ZIG)

Zignaly valt op voor Sjuul vanwege het AI gedreven investeringsplatform dat gebruikers verbindt met ervaren fondsbeheerders. Met een solide gebruikersbasis en erkenning van grote crypto exchanges (Binance en Bybit) ziet hij veel potentieel in Zignaly voor de toekomst.

De huidige prijs voor ZIG is: $0,09 en is beschikbaar bij Bybit.

7. Render Network (RNDR)

Tot slot spreekt het Render Network Sjuul aan door het gebruik van RNDR tokens voor het betalen van GPU rekenkracht. Dit biedt veel mogelijkheden voor creatievelingen en producenten van visuele content.

De Render koers staat nu op: $6,28. RNDR is beschikbaar bij alle grote exchanges.

Wat denk jij van de keuze van Sjuul? Bekijk zijn website AltCryptoTalk voor meer crypto updates!

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Waarom Bitcoin niet reageerde op het CPI rapport van juni

Timo Bruinsma

Het is voorbij: Duitsland heeft alle Bitcoin verkocht

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu