Blockchain Stories
Ripple actief op de transfermarkt
Nieuws

Ripple actief op de transfermarkt

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Transfernieuws voor Ripple, dat een voormalig senior-ontwikkelaar van Google overneemt. Daar was hij medeverantwoordelijk voor de nieuwe draadloze berichten service van Google. De beste man wordt Ripple’s vice president of products.

Transfer naar Ripple

Het Amerikaanse technologie bedrijf Ripple bevestigde het nieuws aan Reuters. Amir Sarhangi verlaat zijn positie bij Google om Ripple’s wereldwijde betalingsnetwerk, RippleNet, te leiden. Sarhangi is bij Google terecht gekomen in 2015, toen Google Jibe Mobile overnam. Een start-up die Sarhangi oprichtte om technologie te ontwikkelen voor draadloze carriers, om een Rich Communication System (RCS) te implementeren.

Rich Communication System

RCS is een protocol dat de berichten service SMS moet gaan vervangen, een SMS 2.0 zeg maar. De RCS-technologie standaard wordt beschouwd als de opvolger, omdat het een betere methode is om media- en commerciële berichten via mobiele netwerken te verzenden. Volgens Reuters heeft de RCS-technologie brede acceptatie van grote mondiale technische leveranciers zoals Apple en Samsung.

Ripple groeiende

De aankondiging volgt op het recente rapport van Ripple dat zijn inkomsten in het derde kwartaal heeft verdubbeld. Volgens de officiële gegevens hebben de Amerikanen in het derde kwartaal $ 163,33 miljoen aan XRP verkocht. Dit is een verdubbeling ten opzichte van vorig kwartaal.

Ripple timmert aan de weg

De afgelopen maanden is Ripple meer in het nieuws geweest, bijvoorbeeld om te lobbyen bij wetgevers en financiële regelmakers. Dit om te helpen bij het creëren van een zachtere houding tegenover cryptovaluta gerelateerde industrieën. Het Amerikaanse bedrijf is van mening dat de beide kampen elkaar nodig hebben. Ripple wil de autoriteiten ervan overtuigen dat de industrie steun nodig heeft van onder andere de toezichthouders.

Ook is er een samenwerking aangegaan met de Bill and Melinda Gates Foundation. Samen slaan ze de handen ineen om de wereld een beetje beter te maken voor de wat minder bedeelde onder ons. Ripple is groeiende, net zoals de gehele cryptocurrency industrie. Al zien we dit nog niet echt terug in de markt. Bedrijven worden professioneler en wetgeving wordt langzaam gebracht, twee ingrediënten die uiteindelijk de waarde op smaak gaan brengen. Wil je meedenken over de prijs en andere zaken, check onze telegram chat.

Bron: Cointelegraph

Gerelateerde berichten

Moonriver (MOVR) klaar voor uitbraak: bullish signalen volgens analist

Thanh Lanh Tran

Ripple vs SEC update: wat betekent dit voor XRP?

Julian Smits

ZachXBT lost WazirX hack bug bounty op en ontmaskert hacker

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu