Blockchain Stories
Analisten delen verwachting voor de XRP koers, inclusief prijsvoorspelling
Nieuws Ripple

Analisten delen verwachting voor de XRP koers, inclusief prijsvoorspelling

De XRP koers handelt de afgelopen tijd relatief stabiel, terwijl Bitcoin flinke sprongen maakt. Zojuist is de Bitcoin koers weer door de $64.000 gebroken, na een daling tot onder de $57.000.

XRP bleef tijdens deze period echter tussen de $0,48 en de $0,53 handelen en steeg in de afgelopen week met 4,1%. Op dit moment handelt de koers voor $0,53 met een stijging van 3,8%.

Drie crypto analisten delen hun XRP verwachting

Het gedrag van XRP heeft enkele analisten geïnspireerd om optimistische voorspellingen te doen over de toekomstige prestaties van XRP.

Dark Defender, met meer dan 100K volgens op X, voorspelt een XRP prijs van $1,88 op basis van de Fibonacci levels op de wekelijkse timeframe. Op zijn blog praat hij zelfs over een waarde van $18,22 per XRP. Houd er rekening mee dat de all-time high van XRP $3,40 is en we daar ruim 80% onder zitten.

Mikybull Crypto, met 66K volgers op X, denkt dat de bodem voor XRP bevestigd lijkt en dat een aanzienlijke opwaartse beweging op de loer ligt. Hij geeft geen exacte prijsvoorspelling, maar is wel positief over de toekomst van XRP.

Als laatste is EGRAG CRYPTO, met 50K volgers, ook zeer positief over XRP. Hij denkt dat het slechts een kwestie van tijd is dat er een derde uitbraak komt en voorspelt een XRP prijs van $1,618.

Houd er rekening mee dat dit slechts de meningen zijn van deze personen en dat uiteraard niemand de markt kan voorspellen. Er zijn veel factoren die invloed hebben op de markt, zeker bij XRP.

Een belangrijke factor die nog steeds een aanzienlijke invloed heeft op de prijs van XRP, is de uitkomst van de lopende rechtszaak tussen Ripple en de Amerikaanse SEC. Het proces heeft tot nu toe nog steeds geen concrete resultaten opgeleverd, met name door de complexiteit van de zaak en mogelijke vertragingen van beide partijen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer