Blockchain Stories
Grote hoeveelheid Shiba Inu (SHIB) verplaatst in 24 uur
Altcoin Memecoin Nieuws

Grote hoeveelheid Shiba Inu (SHIB) verplaatst in 24 uur

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In de afgelopen 24 uur is er een gigantische hoeveelheid van 1,8 biljoen Shiba Inu (SHIB) verplaatst. Wat is er aan de hand?

Shiba Inu, vaak afgekort als SHIB, is een cryptocurrency die is geïnspireerd door de populaire meme van de Shiba Inu hond. SHIB maakt, net als andere cryptocurrencies, zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) gebruik van blockchain technologie. Het is een memecoin, deze zijn de laatste jaren enorm populair geworden.

image 850 2
SHIB/USDT Bron: TradingView

De grote transactie

Binnen 24 uur werd er maar liefst 1,8 biljoen SHIB verplaatst. Dat is een groot aantal, zelfs voor de cryptomarkt. Dit heeft geleid tot veel speculaties over wat de reden kan zijn achter deze grote transactie.

Er zijn een paar redenen waarom zo’n grote hoeveelheid SHIB zou kunnen worden verplaatst.

  1. Grote investeerder: Een grote investeerder, vaak een whale genoemd, kan besloten hebben om zijn SHIB munten naar een andere wallet te verplaatsen. Dit kan zijn om veiligheidsredenen of om te verkopen op een andere crypto exchange.
  2. Crypto exchange bewegingen: Soms verplaatsen crypto beurzen grote hoeveelheden cryptocurrency tussen hun eigen wallets. Dit kan te maken hebben met interne herstructureringen of om fondsen veiliger te bewaren.
  3. Strategische bewegingen: Het kan ook een strategische zet zijn, bijvoorbeeld als voorbereiding op een grote transactie of om gebruik te maken van prijsschommelingen.

Zulke grote bewegingen kunnen invloed hebben op de koers van SHIB. Grote transacties kunnen onzekerheid of juist vertrouwen wekken bij andere investeerders. Dit kan leiden tot prijsstijgingen of -dalingen, afhankelijk van de context en het sentiment in de markt op dat moment.

Voor investeerders in SHIB is het belangrijk om op de hoogte te blijven van dergelijke grote bewegingen. Hoewel dit soort transacties niet altijd meteen invloed hebben op de prijs, kunnen ze wel wijzen op grotere trends of veranderingen in de markt.

De verplaatsing van 1,8 biljoen Shiba Inu (SHIB) in 24 uur is een opmerkelijke gebeurtenis in de wereld van cryptocurrency. Ook al is de exacte reden voor deze beweging nog onbekend, dergelijke transacties kunnen veel invloed hebben op de markt en de koers van SHIB. Het blijft belangrijk voor investeerders om alert te blijven en de ontwikkelingen nauwlettend te volgen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu