Blockchain Stories
Binance Coin (BNB) breekt door $700 en bereikt nieuwe all-time high
Binance Coin Nieuws

Binance Coin (BNB) breekt door $700 en bereikt nieuwe all-time high

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Binance Coin (BNB) heeft woensdag de grens van $700 doorbroken en een nieuw record bereikt van $710,86, een stijging van bijna 13% in de afgelopen 24 uur, volgens gegevens van CoinGecko.

Marktkapitalisatie en vergelijking met grote bedrijven

De marktkapitalisatie van BNB nadert de $110 miljard, hiermee streeft het grotere bedrijven als UBS, Dell en Starbucks voorbij. Dit is een indrukwekkende prestatie voor een cryptocurrency die eerder achterbleef bij andere cryptomunten tijdens de bull run van 2024.

De juridische problemen van Binance in verschillende landen, waaronder Nigeria, de Filippijnen en de VS, speelden hier een rol in.

Juridische kwesties en schikkingen

In november vorig jaar bereikte Binance een schikking van $4,3 miljard met het Amerikaanse ministerie van Justitie (DOJ) en de Commodity Futures Trading Commission (CFTC). Changpeng Zhao, de oprichter van het bedrijf, pleitte schuldig aan het schenden van Amerikaanse anti-witwaswetten en trad af als CEO.

Deze deal maakte een einde aan langdurige onderzoeken in de VS naar Binance vanwege onder andere sanctieschendingen.

Ook al maakte dit de weg vrij voor een rustiger periode, is het duidelijk dat de problemen nog niet helemaal zijn opgelost. Zhao zou afgelopen weekend zijn vier maanden durende straf zijn begonnen.

BNB herpakt zich ondanks uitdagingen

Ondanks deze uitdagingen is de koers van BNB de afgelopen 24 uur met bijna $100 gestegen. Het bullish momentum lijkt terug te keren in de cryptomarkt na een periode van stagnatie na de halving.

Bitcoin (BTC) heeft dinsdag de $71,000 weer bereikt. Ook andere grote cryptomunten zoals Toncoin (TON), Uniswap (UNI) en Floki Inu (FLOKI) zagen grote winsten, waarbij FLOKI in de laatste 24 uur met 30% steeg.

BNB heeft zichzelf bewezen als een sterke speler, zelfs in het midden van juridische uitdagingen en de dominantie van andere crypto activa zoals Bitcoin en Ethereum. Deze nieuwe stijging laat zien dat BNB klaar is om te blijven groeien en zijn positie in de cryptowereld te versterken.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu